dishonest önemli olan senin hissetmen canım, idrar yollarınada bir baktır , enf olabilir , benim uzman doktorum en önemli bulgunun hastanın kasık ve belinde sancı hissetmesi der
    dishonest sükret hissetmiyorsun😔 benimde nstde sancilarim 75lere kadar vuruyor yatis verdi evde 34 hafta olduk bugun 2 haftadir inanilmaz sanci cekiyorum kivranip agliyorum😥😥 acilma yok sukur dayanabildigim kadar dayancam ne kadar gec dogsa o kadar iyi ama doktor en falza 15 gun disini sık dedi
      hamisebe benim doktorum da nst de çıkan önemli senin hissettiğin değil dedi 😂😂 3 gün sonra 34 Doluyor isterse gelsin diyorum şimdi 🤦🏼‍♀️
        Yagmur9833 allah yardımcın olsun gerçekten zordur eminim. Ben kasılma ağrısında sızlanıyorum 🤦🏼‍♀️ Nasıl doğuracaz bakalım
          dishonest seninde ya sagol bide catim darmis biraz o kadar sancidan sonra sezeryan ihtimalimde var ona yaniyorum🤦‍♀️ bebisler zamaninda saglikla gelir insallah
            dishonest parmak ucuysa ve hisssetmiyorsan daha vakti vardır canım merak etme, ilişkiden kaçın , kanama ve nişan gelirse acile git yeter
              hamisebe yatıyorum zaten 2 haftadır. Artık kalkacam ayağa evime gidecem inşallah. Ben de hep kanama vs izlerim diyorum artık. Ne gelirse haktan.
              hamisebe doğrudur valla bakacam artık şu Doğum yapmak nasıl bir şey 😂
              dishonest o zamana kadar beklerse ne mutlu tabi isterim o zaman biz bi 10 15 gun icinde bekliyoruz bakalim
                dishonest evet doktor her an oladabilir diyor 10 15 gun kadar sabretsen iyi cok kucuk kalmaz manasinda gelisim olarak yani bide sancida yuksek olunca 1 ay surmez
                  dishonest canım korkma dayanıyor ben 10 haftadır yatıyorum artık hic biyerim tutmuyor benim kasılmam var rahim agzım kısa 20 mm 14 lere kadar düsmüstü suan 20 acılma da olmustu bebek zaten sürekli asagada dogum pozisyonunda yani anlıcagan hepsi var bende suan 30+5 olduk cok dua ettm cok cabaladm cok dayandm yemegi bile yatakta yedim simdi dogarsa hic üzülmem cünkü rabbim 10 hafta dayandıttırdu buna sükür 20. Haftadan beri bu var ozmn dogsaydı yasama sansı yoktu ama suan o sansı olması bile beni cok mutlu ediyor sükürler olsun az az gezinmeye basladım artk ne zaman yazdıysa ozmn gelicek ilaclarınızı düzenli kullan dıgınız ve Yattıgınz sürece hic birsey olmuyor korkmayın dayanıyor🙏🙏
                    Betulpehlivan ya ne kadar zorlanmışsınız. Çok az kalmış dizinde az daha sabır. Bende tevekkül ettim artık. Çok şükür 34 hafta olduk artık. İlaçları bırakıyorum bugün Pazartesi kontrol var. Çok şükür açılmam ilerlemedi ama her an başlayabiliyor diyorlar. Benim de korkum hayati tehlikesiydi artık daha rahatım psikolojik olarak. Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 🤲🏻