Yagmur9833 ay ay. O kötü olmuş ya bari erken bir tarihe alsan sezeryan gününü.
Nst+açılma 33 hafta 😞
dishonest erken diye bekleyebildigimiz kadar beklicez tarih filan yok o yuzden sabrediyorum 😐
Yagmur9833 erken derken hani tehlike geçtikten sonra 37 hafta falan. Size de yazık çünkü.
dishonest o zamana kadar beklerse ne mutlu tabi isterim o zaman biz bi 10 15 gun icinde bekliyoruz bakalim
Yagmur9833 doktorunuz mu dedi 10-15 gün. Bana da diyor bir saat sonra da doğabilir 1 ay sonra da
- Düzenlendi
dishonest evet doktor her an oladabilir diyor 10 15 gun kadar sabretsen iyi cok kucuk kalmaz manasinda gelisim olarak yani bide sancida yuksek olunca 1 ay surmez
dishonest canım korkma dayanıyor ben 10 haftadır yatıyorum artık hic biyerim tutmuyor benim kasılmam var rahim agzım kısa 20 mm 14 lere kadar düsmüstü suan 20 acılma da olmustu bebek zaten sürekli asagada dogum pozisyonunda yani anlıcagan hepsi var bende suan 30+5 olduk cok dua ettm cok cabaladm cok dayandm yemegi bile yatakta yedim simdi dogarsa hic üzülmem cünkü rabbim 10 hafta dayandıttırdu buna sükür 20. Haftadan beri bu var ozmn dogsaydı yasama sansı yoktu ama suan o sansı olması bile beni cok mutlu ediyor sükürler olsun az az gezinmeye basladım artk ne zaman yazdıysa ozmn gelicek ilaclarınızı düzenli kullan dıgınız ve Yattıgınz sürece hic birsey olmuyor korkmayın dayanıyor🙏🙏
Betulpehlivan ya ne kadar zorlanmışsınız. Çok az kalmış dizinde az daha sabır. Bende tevekkül ettim artık. Çok şükür 34 hafta olduk artık. İlaçları bırakıyorum bugün Pazartesi kontrol var. Çok şükür açılmam ilerlemedi ama her an başlayabiliyor diyorlar. Benim de korkum hayati tehlikesiydi artık daha rahatım psikolojik olarak. Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 🤲🏻
Yagmur9833 bizim de 3 hafta demişti doldu o da bakalım Pazartesi ne diyecek.
dishonest amin insallah sagolun buna sükürler olsun haftanız gerckten cok iyi Allahım sizede yavrunuzu bagıslasın kilosu ne kadar acaba
dishonest bende carsamba gidicem saglikla gelsin bebegin🧡
Betulpehlivan seninde durumun kotuymus😔 allah yardimcin olsun saglikla gelsin bebegin 10 hafta ne kadar guzel durmus
Betulpehlivan bizim bebek biraz önden gidiyor çok şükür kilosu geçen hafta 2700 dü.
Yagmur9833 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻
Yagmur9833 evet canım sükürler olsun buna sükür yasama sansı var en azından 🙏
dishonest masallah canım 🙏 30 haftalıkken kac kiloydu