Burcuveburcum amin inşallah canım. Rahat olmamız lazım sonuçta amelyat olucaz bebek olcak küçük odada olmuyor. Eşim yanımdan ayrılmaz. E annemde haliyle refakat etcek. Herkes rahat etsin isterim ben
Süit oda olmalı mı?
Deletedmom308 eltim Doğum yaptığında geniş aydınlık binodaya denk gelmişti çok iyiydi ama işte şans işi🙄
Burcuaec evet gayet iyi👍
Mervednr içim rahatladı böyle düşünenleri görünce abartmıyormuşum 🙈☺️
DiDem123 aynen öyle ☺️
Burcuveburcum ay fiyatı gerçekten mükemmel bende suıt oda ayırttım 600 tl geceliği ama eşim kalacak annem kalacak rahat edemem zaten gaz çıkarma problemim var millet yanındayken onu hıc yapamam kesinlikle süit oda diyorum 💙
Merveyazici 😂o gaz olayı çok komik ya ben spinal oldum uyuşukluğum geçmeden çıkmıştı yatarken kötü oluyo gerçekten
@Burcuveburcum kemik eğriliği hangi bölgenizdeydi acaba bende de var eğrilik pörçük kemiğimde acaba normal doğumu engeller mi
Burcuveburcum hahaha gerçekten çok komik olmuştur İnan güldüm 😂😂 kesin başıma gelir
[silindi]
Burcuveburcum suit tut mantıklı olan tatlım rahat edersiniz
Meriipella1 rahim girişinde bebeğin omzunun takılabileceği bölgedeydi
Merveyazici amaaan boşver lohusayken herşey olabilir😂
[silindi] dimi öyle yapıcam galiba ya ☺️
Burcuveburcum ali hoca da nöbetçiydi ❤☺
Burcuveburcum o zaman baska cann
- Düzenlendi
Burcuveburcum ben ellerinde boş oda olmadığı için acil sezaryenle doğum yaptım bu arada doktorum ali beydi süit odada yattım ek para vermeden 😂 ama normal odalardan çok çok büyük değil söylim sadece koltuklar güzel ve banyo güzel daha özenli diyebilirm eğer ki bütçenizi zorlamıyorsa 150 tl verileblir bir para Beylikdüzü medilife da doğum yaptım 😊
@Burcuveburcum anladım geçmiş olsun
Burcuveburcum o kadar değil diye biliyorum sezeryanı😱 ben normal doğum yapıcam orada 950 dediler oda ektrayamı giriyor?