Burcuveburcum amin inşallah canım. Rahat olmamız lazım sonuçta amelyat olucaz bebek olcak küçük odada olmuyor. Eşim yanımdan ayrılmaz. E annemde haliyle refakat etcek. Herkes rahat etsin isterim ben
    Sibella86 fark var canım. Suit oda büyük diğerleri küçük. Benim doktorum sema yıldırım. Çok memnunum. Rahat bi kadın 😂
    Deletedmom308 eltim Doğum yaptığında geniş aydınlık binodaya denk gelmişti çok iyiydi ama işte şans işi🙄
    Burcuveburcum ay fiyatı gerçekten mükemmel bende suıt oda ayırttım 600 tl geceliği ama eşim kalacak annem kalacak rahat edemem zaten gaz çıkarma problemim var millet yanındayken onu hıc yapamam kesinlikle süit oda diyorum 💙
      Merveyazici 😂o gaz olayı çok komik ya ben spinal oldum uyuşukluğum geçmeden çıkmıştı yatarken kötü oluyo gerçekten
        Burcuveburcum ben ellerinde boş oda olmadığı için acil sezaryenle doğum yaptım bu arada doktorum ali beydi süit odada yattım ek para vermeden 😂 ama normal odalardan çok çok büyük değil söylim sadece koltuklar güzel ve banyo güzel daha özenli diyebilirm eğer ki bütçenizi zorlamıyorsa 150 tl verileblir bir para Beylikdüzü medilife da doğum yaptım 😊
          Burcuveburcum o kadar değil diye biliyorum sezeryanı😱 ben normal doğum yapıcam orada 950 dediler oda ektrayamı giriyor?