Elifella inşallah canım dikkat et doktorunun tavsiyelerini dinle bol bol dinlen birşey olmaz Allahın izniyle Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin🤲🏼
Sheda masallh Can'ım allahım 3, ünde sana bağışlasın sağlıkla büyüsünler inş 😘😘😘👧🏻👧🏻👧🏻
    Sheda gercekten Maşallah haftası cok iyi. saglıkla huzurla mutlulukla büyütün bebişlerinizi inşallah 🌺🌺 nasıl peki 3 bebekle ilgilenmek, kac kilo aldınız hamileliğinizde ve kac kilo gitti dogumda ben ikiz bekliyorum da meraktayım 🤔🤔
      Hayırlı uğurlu olsun öncelikle merak ettim üçüz doğal yolla mı oldu?
        Sheda Oh masallah ya 46. Haftayi gorunce sasirdim o kdr bekleyemeyebiliolar minnoslarrr kilolarida iyiymis 😊😊😊🥰🥰🥰 Allah saglikla sihatle guzeliklerle yasatsin kuzucuklari🙏🏻🙏🏻🧿🧿
          brldmr aminn inşallah🤲🏼 Haliyle zor olacak tek çocuğa göre ama daha bi zorluğunu yaşamadım Allahım dağına göre kar verirmiş yardımcımız olur inşallah🤲🏼 44 kiloyla hamile kalmıştım 22 kilo aldım doğumdan sonra 6 kilo gitmişti ama ameliyattan sonra çok şiş oluyo vücut şuan 53 kiloya düştüm emzirme vs gidiyor zaten kilolar
          Srfn11 evet çok zor bi ihtimaldi ama kızlarım dayanıklı çıktı Rabbim de nasip etti çok şükür. Amin inşallah 🤲🏼💕
            Sheda Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Cok sevindim. Annelik basli basina emek basli basina caba ve fedakarlik.
              Sheda soyunuzda var o zaman. Ne kadar güzel ya. Genelde tüp bebeklerde oluyor 🌸
              Asiacr aminn inşallah çok teşekkür ederim mükafatı da evlat sevgisi 🤲🏼
              Sheda ne mutlu size harika bir doğum hikayesi ve üç tane melek ömürleri güzel olsun inşallah
                Sheda 1sizinle ilk kilo mevzusu konusunda konusmuştuk benim ikiz sizin üçüz bana nasıl cesaret verdiniz anlatamam 40 kiloyla hamile kaldım 2 hafta önce tartıldım 12 kilo almıştım herkes olumsuz konusuyordu şuan kendim dogum yapmısım üçüzleri dogurmusum gibi mutlu oldum rabbim hayırlı evlat etsin sizlere bağışlasın darısı bizim başımıza çok sevindim M 🥰🥰🥰