Kızlar 23 haftalık hamileyim. Son 3 gündür (sag) kalça ağrısından duramiyorum. Magnezyum kalsiyum da kullanıyorum. Ama yok hiçbir şekilde geçmiyor. Üstelik bugün daha da kötü oldum suan tutuldum hareket edemiyorum hiç. Bu sekilde yaşayan var mı ya daha bi çözümü olan?
Kalça Ağrısı
zeynepasli valla bi kaç gün bende oldu ama temizlik falan yapmıştım ben yormuştum kendimi baya sonra kendiliğinden geçti çok şükür 🤷♀️🌺
Aynı sorun bendede var ünlü profesorler magnezyum kullanmayı pek desteklemiyorlar araştırdım baya ben doktorum da yazmadı normal vitaminin içinde az miktarda varmış Zaten gece bacak arana yastık koy muz tüket bide iyi geliyor
zeynepasli benimde 15 gündür sürüyor hala geçmedi.Sol tarafta belden kalçaya doğru gidiyor topallayarak yürüyorum gece sağa sola dönemiyorum arada hafifliyor arada artıyor.Benim doktorum beyin cerrahına yönlendirdi o da bir kaç gün içinde geçmezse MR çektirelim dedi bende çektirmek istemiyorum ama geçmiyor bir türlü fıtıklaşma olabilir dedi bende ne yapacağımı bilemiyorum 🥺🥺
Elikkk sizin geçti mi ağrınız
FatmaAtess evet ben de pazar günü alışverişe çıkmıştım biraz fazla ayakta kaldım ama daha fazla yürüdüğüm günlerde bile böyle olmamıştı umarim benim de geçer.
zeynepasli valla bende magnezyum kullandim ama banamisin dememisti. Doguma kadar cektim agriyi 😑
Canım inşlah normal bir ağrıdır ben 15 gün önce bir hafta agrısını çekdim oturamadım uyuyamadım geçer DİE bekledim maalesef geçmedi doktoruma göründügümde hamileliğe bağlı kalçamda abse oluşmuş doktorum genel cerrahiye yönlendirdi ve intihaplanmış oldugunu ve amaliyat olmazsam bebeğe zarar verebileceğini söyledi ve hemen amaliyat oldum
Bbbby yani doğuma kadar çektiniz ama her ayağa kalktiginizda mi yoksa ayakta çok kaldığınizda mi oluyordu? çünkü benm önceden ayakta çok kaldığımda oluyordu ona alismistim ki şimdi de her ayağa kalktigimda topalliyorum .İnşallah hep böyle devam etmez daha 4 ayim var.
Mhmtcnsu benm yatinca geçiyor ama surekli yatmak gerekiyor. ayağa kalkınca topalliyorum üstüne oturunca da kötü oluyor
zeynepasli valla bende topalladim hep. Ayaktayken ve oturup kalkarken ozellikle cok agrim oluyodu. Bise batiyomus gibiydi. doktorum dayanamicak duruma gelirsen fizik tedaviye yonlendiririm seni demisti.
Bbbby Allah Allah ya bu neden kaynaklı acaba . valla rahat hamilelik geçirenlere acayip imreniyorum ya.
zeynepasli normal bi ağrı canım o zaman seninki ben çok kötüydüm oturunca agrıo yatınca agrıo hiç geçmiyordu
Mhmtcnsu kıyamam yaa ama Son 1 saattir çok siddetlendi aksam üzeri 10 dk dışarı çıkmıştım çıkmaz olaydim
zeynepasli bol bol dinlen canım mecbur çektiriyorlar bebişler biraz sağlıklı olsunlarda katlanırız elden bişey gelmiyor
zeynepasli hamilelerin genelinde oluyo ama ya bu kalca agrisi. Cozumu yok bence. Çatı kendini doguma hazirliyo diye dusunuyorum ben.
Bbbby inşallah öyledir bu kadar ağrıya bide sezeryan ağrısı çekmek istemiyorum
Mhmtcnsu sen nasıl ameliyat oldun peki narkoz falan bebeğe zarar vermiyor mu gerçi sezeryanda da narkoz veriyorlar ama sana da çok geçmiş olsn canm zor bi şey atlatmissin
zeynepasli ben hamileliğin 2.ayından beri ölüyorum kalça ağrısından azıcık yol yürüyeyim ya da temizlik yapayım kitlenip kalıyorum ilk gebeliğimde de olmuştu ama sadece aon ayımdaydı bu en başından beri var çözüm bulamadım
Kızlar benim de aynı şekilse oluyordu. Kalcam a acı saplanıyor yürüyemiyorum. Yatakta sagdan sola dönerken kırık gibi acıyor eşim dönmeme yardım ederdi 😪 2 hafta cektim su an çok şükür geçti Allah a şükür Allah kimseye vermesin o acıyı😪 ben soda içmeye calıstım muz yedim ilac kullanamadım tabi birde egzersiz yapmaya calıstım evde. Etkisi var mıdır bilmiyorum ama egzersiz yapmaya çalışın belki iyi gelir... Sizi en iyi yaşayan anlar. ALLAH yardım etsin