Tugcehar87 ahahaha sen aylarca agridan agla el kızı gelsin kapsın oğlanı 😂😂
Kalça Ağrısı
AyazEfeninannesi tamamen geçmiyor kesinlikle ama bu dediğim yöntemlerle azalıyor bol bol soda iç bide içinde magnezyum var normal yani bunlar vucut değişiyor ya
zeynepasli bende oldum , afedersin wc den kalkamıyordum , 20 haftalığım bende kalsiyum kullanıyorum, süt içmeyi arttırdım, içemeZsem ayran felan içiyorum, geçti
Elifsaadet aynen ben de kalkamiyorum😣
Elifsaadet süt ayran Soda muz ben de tuketiyorm
zeynepasli benim evet ya dert ediyorum şimdiden kendime 😂😂😂o değil ama eşime diyorum ki uyuyamıyorum kalk bacağım çok ağrıyor onun üstüne atıyorum bacağımı napıyorsun ya diyo düşünüyorum diyorum ne düşünüyorsun diyo oğlum evlendiği gece arar derim ki ben seni doğurmak için neler çektim bacağım ağrıdı geceler ce ama baban hiç istifini bozmadı oğlum o uyudu fosur fosur ne anlatıyorsun tuğçe delisin vallahi diyo 😂😂😂😂 paylaşamıyorum şimdiden kaynanama kızardım 😊
zeynepasli bu arada kabızlık sorunu varmı bilimiyorum eğer varsa süt ve muzu azlatmalısın sebebiyet oluyor
zeynepasli aynı sorunu hamilelikte bende yaşadım cnm çok şiddetli ağrmaya başlamıştı son zamanlara doğru hatta gece bile uyutmuyodu sıcak suyla banyoda sabunlu masaj yap kısa süre rahatlatır bide doktorundan sana uygun kas gevşetici yazmasını iste başka türlü geçmiyo geçmiş olsun 😇👍
Tugcehar87 yok canım aksine çok sık çıkıyorum
Tugcehar87 Aman Allahın 😰😰 gelin yandı desene 😂😂😅😆
zeynepasli sagol canım norkoz almadım belden iğne yapıp belden aşagısını uyusturup yaptılar
Burcuaec canım tam kalçamın arasıydı yürürken ağrı vardı otururken ağrı vardı gece asla sırt üzeri yatamadım sağa sola dönemiyordum en son doktoruma baş vurdum oda bana apse yapmış olduğunu söyledi hamilelik döneminde olabiliyor dedi genel cerrahiye yönlendirdi doktor hemen alınmazsa bebeği zehirler dedi belden iğne yapıp belden aşagısını uyurturup yaptılar amaliyatı
Tugcehar87 yok canım erkekle alakası yok bende de var kız bekliyoruz
kızlar ben doktoruma gittim fizik tedaviye yönlendirdi o da bi kaç bir şey yaptirdi sonra bant yapistirdi (sporcularin da kullandigi mavi bi band) ağrıyan bölgeye . büyük ölçüde rahatlatacagini söyledi suan dun geceye göre daha iyi insallah geçer genelde 20li haftalarda olağan bir durummus . Bu sekilde çok hastm oluyor bu bantla cozuyoruz bu problemi dedi. Aynı problemi.yaşayanlar varsa aklınızda bulunsun
Mhmtcnsu geçmiş olsun canım tekrar tekrar
zeynepasli benimde sol kalçamda var sabah uyandığımda en çok hissediyorum sıkıntılı sanki yerinden oynuyormuş gibi ayağım yere değdiğinde ben bel fıtığıma da bağlıyordum olabilir diye şimdi 17+6 ilerleyen zamanlarda napıcam bilmiyorum bende 😶
25agustos bilemiyorum ki 🤨o zaman da sizin kız çok delikanlı 🤣😂😂
Tugcehar87 olabilir bak o 😀