Burcuaec ben de deneyeyim hemen yastık olayını
Kalça Ağrısı
Tugcehar87 evet canm erkek
MR çektiren var mı peki ?
Ozgeorhan55 Nasıl egzersiz yapiyordun peki bi yerden falan bakarak mi
Ozgeorhan55 aynen aynen daha doGru dürüst bişey almadm.cinsiyeti yeni kesinlesti
zeynepasli İnşallah🙏🏻 Sıcak su torbası yapmadıysanız deneyin sıcak rahatlatıyor cidden bide kendinizi yormamanız gerek bn çoğunluk yatmıştım.
https://youtu.be/Mtr80K2LqZY bu adamın yaptıklarını yapmaya çalıştım. Topla olanı daha çok. Sonrası biraz agır onları yapmadım.
zeynepasli aynı sorun bendede var bu erkek olmasından sevepmiş bir sorun yok bende çekiyorum bacağım kilitleniyor ayakta duramıyorum ama ilerde kaynana olcam 😂😂😂😂
Tugcehar87 ahahaha sen aylarca agridan agla el kızı gelsin kapsın oğlanı 😂😂
AyazEfeninannesi tamamen geçmiyor kesinlikle ama bu dediğim yöntemlerle azalıyor bol bol soda iç bide içinde magnezyum var normal yani bunlar vucut değişiyor ya
zeynepasli bende oldum , afedersin wc den kalkamıyordum , 20 haftalığım bende kalsiyum kullanıyorum, süt içmeyi arttırdım, içemeZsem ayran felan içiyorum, geçti
Elifsaadet aynen ben de kalkamiyorum😣
Elifsaadet süt ayran Soda muz ben de tuketiyorm
zeynepasli benim evet ya dert ediyorum şimdiden kendime 😂😂😂o değil ama eşime diyorum ki uyuyamıyorum kalk bacağım çok ağrıyor onun üstüne atıyorum bacağımı napıyorsun ya diyo düşünüyorum diyorum ne düşünüyorsun diyo oğlum evlendiği gece arar derim ki ben seni doğurmak için neler çektim bacağım ağrıdı geceler ce ama baban hiç istifini bozmadı oğlum o uyudu fosur fosur ne anlatıyorsun tuğçe delisin vallahi diyo 😂😂😂😂 paylaşamıyorum şimdiden kaynanama kızardım 😊
zeynepasli bu arada kabızlık sorunu varmı bilimiyorum eğer varsa süt ve muzu azlatmalısın sebebiyet oluyor
zeynepasli aynı sorunu hamilelikte bende yaşadım cnm çok şiddetli ağrmaya başlamıştı son zamanlara doğru hatta gece bile uyutmuyodu sıcak suyla banyoda sabunlu masaj yap kısa süre rahatlatır bide doktorundan sana uygun kas gevşetici yazmasını iste başka türlü geçmiyo geçmiş olsun 😇👍
Tugcehar87 yok canım aksine çok sık çıkıyorum
Tugcehar87 Aman Allahın 😰😰 gelin yandı desene 😂😂😅😆
zeynepasli sagol canım norkoz almadım belden iğne yapıp belden aşagısını uyusturup yaptılar