Kızlar benim de aynı şekilse oluyordu. Kalcam a acı saplanıyor yürüyemiyorum. Yatakta sagdan sola dönerken kırık gibi acıyor eşim dönmeme yardım ederdi 😪 2 hafta cektim su an çok şükür geçti Allah a şükür Allah kimseye vermesin o acıyı😪 ben soda içmeye calıstım muz yedim ilac kullanamadım tabi birde egzersiz yapmaya calıstım evde. Etkisi var mıdır bilmiyorum ama egzersiz yapmaya çalışın belki iyi gelir... Sizi en iyi yaşayan anlar. ALLAH yardım etsin
Kalça Ağrısı
zeynepasli canım bende yaşıyorum aynı şekilde basamıyorım sağ ayağıma. Dinlenmekten başka şekilde geçmiyor malesef ya
Kız bebeklere hamile kalınca olur diyor çevremdekiler ama bilmiyorum ne kadar doğru
zeynepasli var canım ben 🙋🏻♀️ 34 haftalığım hala geçmedi. Hoşgeldin pelviks ağrısı😪
zeynepasli bebek erkek mi?
zeynepasli Ben de belimden dolayı bi 3 gün tutulmuştum kuyruk sokumu kalçam flan yere bastıkça canm acıyodu topallıyodum. Sıcak su torbasıyla yaşadm valla 3 gün azcık etkisi oldu ama 3 gün snda kendiliğinden geçti. Yapcak bşy de yk malesef kas gevşetici fln kullanamayınca kendiliğinden geçmesini bekliyorz mecbr :( inş hemen geçer geçmiş olsn🙏🏻
Essraaelif benm erkek ben de erkek bebeklerde olur diye duydum ama boyle seylere inanmıyorum ben ya
Ozgeorhan55 gerçekten şu mesajında bile bizi anladığını anladım Allah razı olsun. Çok zor bir şey çok. Hiçbir şey yapamıyorm yerimden kalkmak için bile desteğe muhtaçim .bide bugün iyice duygusallastim ağladım hep 😓😢
gksuaks insallah canm senin de geçmesine sevindim umut oldu inşallah geçer bizim de
zeynepasli aynı durum bende de var 1 aydır çekiyorum ve daha 14 haftalık hamileyim. 2 gün önce doktora sordum vitaminle filan alakası yol eğer çok ağrın varsa fizik tedaviye görün dedi. Bacak arası yastık kullanmaya başladım baya rahatlattı ama artarsa fizik tedaviye gideceğim. Hamilelik dönemi kemik erimesi vs artıyor bu sebeple ihmal edilmemeli 💐
Mhmtcnsu abse oluştuğunu nasıl anladı doktor Bana da MR çekelim dedi ama hala bekliyorum geçsin diye geçmedi
zeynepasli evetttt. Bende ağlardım sağdan sola dönerken kalkarken daha çok işim var hazırlıklara yeni başladım diye ağladım hep .. ALLAH'IM inşallaahh sizin ağrınızı da en kısa sürede geçirir...
Burcuaec ben de deneyeyim hemen yastık olayını
Tugcehar87 evet canm erkek
MR çektiren var mı peki ?
Ozgeorhan55 Nasıl egzersiz yapiyordun peki bi yerden falan bakarak mi
Ozgeorhan55 aynen aynen daha doGru dürüst bişey almadm.cinsiyeti yeni kesinlesti
zeynepasli İnşallah🙏🏻 Sıcak su torbası yapmadıysanız deneyin sıcak rahatlatıyor cidden bide kendinizi yormamanız gerek bn çoğunluk yatmıştım.
https://youtu.be/Mtr80K2LqZY bu adamın yaptıklarını yapmaya çalıştım. Topla olanı daha çok. Sonrası biraz agır onları yapmadım.