NedretDemirayErdem rabbim saglikla sihatle anali babali buyutsun canim
Suda Doğum Hikayem 🥰
Hastanelerde suda doğum olmasa bile bence duş imkanı yada küvet vardır. Bende medical park göztepe de doğum yapıcam. Antalya dakinde varsa buradakinde varmıdır acaba suda doğum.
Melikesultan aşırı tepki vermişsiniz, kimse kimsenin anneliğini sorgulamıyor.. hanımefendi kendi doğumunu anlatmış, fikrini paylaşmış sadece..
NedretDemirayErdem Merhaba doktorunuz kimdi? Birde ne kadar ödediniz suda doğuma toplam?
Melikesultan öncelikle ben sizin doğum şeklinizi sorgulamadım kendi hikayemi anlattım okumak zorunda değilsiniz ayrıca ben sezeryan kötü şöle böle demedim doğum tercihiniz sadece normal doğum yönünde olsun dedim tavsiye ettim tabikide çocuğum dönmemiş olsa o pozisyona girmemiş olsa sezeryan olucaktım takıntığınız tavır çok yanlış bence bu kadar kötü olmayın lohusa bi kadına nasıl konuşmanız gerektiğini bir kadın olarak bilmemenize çok üzüldüm
Minejjan 5500suda doğum çokk teşekkür ederim amin inş allhım size de nasip etsin sağlıkla mine hanımda yaptırıyor suda doğum
Funfun çok teşekkür ederim beni anladığınız için 🙏🥰
Feeling07 derya aksu 5500 suda doğum
NedretDemirayErdem hayirli ugurlu olsun allah anali babalu buyutmek nasip etsin🌺🌺🌺 suda dogum dusunuyordum bende ama dayanamadim malesef epidural vurdurdum bende 3 dis dikisle atlatmistim acisi oluyor evet temiz tutup pedini sık sık degistirirsen hic zorlanmazsin Happy kidsde gorusuruz... 😊😊😊
Melikesultan katılıyorum!!!! Normal doğurun diye tavsiye verilmemeli bence de
NedretDemirayErdem hayırlı olsun canım
Reina ikiside yapmıyor suda doğum malesef
NedretDemirayErdem sağlıkla büyüt cnm benim. Hayırlı evlat oslun.☺️ Suda doğum ücreti nedir
NedretDemirayErdem alt tarafı doğum yaptınız allah aşkına logusa kadına şöyle konuş böyle konuş ohoooo şimdi siz sendromada girersiniz....özenti bi hayat yaşıyosunuz üzlüyorum böylelerine
Funfun bende fikrimi paylaştıö herkes birbirini pohpohlamak zorunda değil
NedretDemirayErdem Allah’ım evladınızı size bağışlasın canım ismi ne minnagın:)
Benim de ilk doğum da gece saat 4:45 gibi sancılarım geldi hastaneye gittik 5:15 gibi ntsye bağladılar sancılarım çok fenadı 6 cm açılmam vardı Buarada doğumum Almanya’da oldu hastanede yer yok diye beni başka hastaneye yolladılar Ambulansla eşim annem abim kendi arabaları ile bizi takıp ettiler ben diğer hastanenin kapısına geldim sedyeyle aldılar suyum geldi direk doguma aldılar 07:50 de zaten doğum da 10 cm açılmam olmuş oğlum 15 dakikada geldi eşim arabayı park edip gelene kadar ben oğlumu kucağıma almıştım 08:05 de :) şuan ikinciye hamileyim 22 hafta çok korkuyorum bu zor olur diye :)
Benim de ilk doğum da gece saat 4:45 gibi sancılarım geldi hastaneye gittik 5:15 gibi ntsye bağladılar sancılarım çok fenadı 6 cm açılmam vardı Buarada doğumum Almanya’da oldu hastanede yer yok diye beni başka hastaneye yolladılar Ambulansla eşim annem abim kendi arabaları ile bizi takıp ettiler ben diğer hastanenin kapısına geldim sedyeyle aldılar suyum geldi direk doguma aldılar 07:50 de zaten doğum da 10 cm açılmam olmuş oğlum 15 dakikada geldi eşim arabayı park edip gelene kadar ben oğlumu kucağıma almıştım 08:05 de :) şuan ikinciye hamileyim 22 hafta çok korkuyorum bu zor olur diye :)
NedretDemirayErdem doğum ücreti ne kadar acaba
Melikesultan yanıtlarınız ne kdr tepkili keşke biraz daha sakin olsanız