Sh123 gidebilirsen etlik zübeyde hanıma geç rahmi sinan karadeniz doktor çok iyi her defasında ona randevu al 👍🏻
    Kubraaxx memnun kalır mıyım dersiniz 🤷🏻‍♀️Nette yorumlarda pek memnun değillerdi Siz gittiniz mi? Bide 25. Haftamdayım bu haftadan sonra bir sıkıntı olur mu ki bazı hastaneler kabul etmiyor çünkü
      Sh123 29 mayıs hastanesi Hülya kuladan çok memnunum. Orası da devlet. Eğer içine sinmezse bir oraya da bak derim. Ama sadece randevulu çalışıyor
      NedretDemirayErdem hiç alakası yok ne demek sezeryan olmayın normal dopuramayanlar napsın içinde mi büyütsün cocugu iki dopumumuda seseryan yaptım hiç ağrım sızım olmadı o insana göre değişiri ben doğumdan 1 saat sonra kalktım yürüdüm normal yemek yedim tuvaletime çıktım....işte ona buna özenerek doğuma giriyolar sonra bebek haznede sıkışıyo engelli oluyo azcık bişeyler yazarken dikkat edin yazdıklarınıza lütfen...herkes normal doğuramayabilir....normal doğuran annede seseryan dopuran değilmi
        Hastanelerde suda doğum olmasa bile bence duş imkanı yada küvet vardır. Bende medical park göztepe de doğum yapıcam. Antalya dakinde varsa buradakinde varmıdır acaba suda doğum.
        Sh123 canım bende ilk pazartesi gideceğim daha 5 haftalığım bana arkadaşlarım tavsiye etti ona gidiyoruz diye görümcemde o doktora gitti memnundu
          Melikesultan öncelikle ben sizin doğum şeklinizi sorgulamadım kendi hikayemi anlattım okumak zorunda değilsiniz ayrıca ben sezeryan kötü şöle böle demedim doğum tercihiniz sadece normal doğum yönünde olsun dedim tavsiye ettim tabikide çocuğum dönmemiş olsa o pozisyona girmemiş olsa sezeryan olucaktım takıntığınız tavır çok yanlış bence bu kadar kötü olmayın lohusa bi kadına nasıl konuşmanız gerektiğini bir kadın olarak bilmemenize çok üzüldüm
            Minejjan 5500suda doğum çokk teşekkür ederim amin inş allhım size de nasip etsin sağlıkla mine hanımda yaptırıyor suda doğum