Kızlar ben de hep bu süreçte forumda doğum hikayelerini okuyup pozitif olan hikayelerden kendime olumlu şeyler çıkarmaya çalışırdım ve ne zaman ben de hikayemi yazıcam diye bekledim 16 gün erken gelen doğum hikayemi sonunda üç günlük anne olarak yazıyorum 🥰gece 04.30da az az su gelmesiyle uyandım ve eşimi uyandırdım annemde bizdeydi o da uyandı doktoruma göre tam gününde gelmesi bekleniyordu çünkü çatı muanemde hiç açılmam yoktu daha sonra hemen doktorumu aradım hastaneye geçmemi söyledi hemen hastaneye gttik sakindim hiç sancım yoktu yatışım yapılıp yapılmayacağını kestiremiyordum neyse ebe açılma kontrolünü yaptı ve hiç açılmam olmadıpını söyledi ben yıkılmıştım çok uzun sürer bu doğum diye başkasına söylerken duymuştum neyse sabah 06.00da bana rahim yumuşaması sağlamak için fitil koydular öğlen on iki de çıkardılar bu sırada adet sancısı gbi sancılarım gelmeye başlamıştı saat 1de baktıklarında bir cmdi sancılarım gittikçe artıyordu ve saat 16.00da beş cm olmuştu ben artık dayanamıyordum ama hızlı ilerlemişti doktoruma epidurali vuralım prenses doğum istiyorum dedim fakat kendisi bu kadar hızlı ilerledin suda yapalım mı dedi tamam dedim ve daha sonra yedi cm e kadar yine sancı çektim ve saat beş buçukta havuza geçtik artık çok az kalmıştı ama gücüm kalmadı kusuyordum sürekli saat 18.06da ıkınma hissi kaka hiissinin gelmeysiyle hiç bağırmadan ıkındım ve minnak kızım dünyaya geldi öle güzel bir duygu ki iyiki erken gelmiş ❤️ kesi atılmadı suda olduğum için ama kendim yırtmışım o nedenle iki dikişim va r dikiş hissetmiyırsunuz daha sonra evde acısı oluyor biraz suyun doğuma katkısını sorarsanız 7cmden 10 cme kadar olan süreci masada değil suyun içinde geçiriyorsun istediğin hareketi yapabiliyorsun ılık suyun etkisi iyi geliyor ve bebeğinde suyun için suya daha kolay doğuyor kesinlikle öneriyorum sezeryan olmayın bu iki dikişle bile acım oluyor suan sezeryandan sonra bebeğinle ilgilenmen bnce çok daha zor olur birde doktorunuz doğum şeklini belirleyen en önemli faktör bence seçiminizi ona göre yapın derim biraz uzun oldu ama benim hikayemde bu şekilde herkese kolay doğumlar diliyorum 🙏🥰
Suda Doğum Hikayem 🥰
NedretDemirayErdem MaşaAllah hangi hastane de Doğum yaptınız ve bebeğiniz kaç kilo doğdu.
NedretDemirayErdem maşallah 🤗 sağlıkla büyüt kızını inşallah gözün aydın olsun.. darısı bizim başımıza 🙏🙏🙏
NedretDemirayErdem Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ☺️Acaba her hastanede var mı havuz ?
Medicalpark antalya 2500 kg doğduk minnağız birazcık 🧿🥰çook teşekkür ederim hepinize
NedretDemirayErdem yaaa benim daha 6 aylık şimdiden suda doğum istiyorum ama burada şartlar o kadar kolay değil sanırım. Umarım suda doğum şansım olur benimde.. Ankaradayım ben. Çok şanslısınız bence. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah. 😍☺️
NedretDemirayErdem gözünüz aydın sağlıklıca büyütün❤️
NedretDemirayErdem bende medikal park antalya hastanesinde suda doğum düşünüyorum. Doktorunuz kim acaba😇
Sh123
İnş allahım size de göstersin çok sağ olun inanın başarabilirsiniz ankara daha büyük aslında yok mu orda imkan
İnş allahım size de göstersin çok sağ olun inanın başarabilirsiniz ankara daha büyük aslında yok mu orda imkan
Anonimane_150 aa öle mi derya aksu çok memnunum kendisinden iyiki ona gitmişim 🥰
Kaç haftalık doğum yaptınız😇 Allah analı babalı büyütsün bunarada inşallah🙏🏼💗
NedretDemirayErdem benimde doktorum derya aksu🥰 Allah analı babalı büyütsün inşallah♥️
Anonimane_150 çok sevindim senin adına hiç düşünme suda yap 🥰derya hanım çok büyük destekçim oldu 🙏🧿
Mervenin 37 haftalık çok teşekkür ederim darısı size olsun sağlıkla 🥰🧿
NedretDemirayErdem amin inşallah🙏🏼😇 benim bebişte zayıfta haftasına göre onyüzden merak ettim haftanızı 33+4 te kontrolümüzde 2020 gramdı 150 200 gram kadar zayıf dedi dr ama zararı yok dedi sizinde baştan beri zayıfmıydı hep
NedretDemirayErdem 31+5 günlüğüz ilk başlarda korkmuyordum. 30. Haftaya girdikten sonra korkmaya başladım bakalım nasıl olucak🥺🥺🥺
Mervenin evet zayıftı normal gününde olsa 3250olur en fazla demişti şimdi minnak oldu ama önemli olan kilolu değil sağlıklı olması kafanıza takmayın kilo sağlık demek değil
Anonimane_150 korkmayın bi anda olup bitiyor derya hanım zaten kolay kolay sezeryan yaptrmaz sende bi avazda doğurursun eminim 🥰
NedretDemirayErdem varsa da ben bilmiyorum Ankara’da tekim gittiğim bildiğim 1 hastane var o yüzden endişeliyim
NedretDemirayErdem amin inşallah ya♥️🥰😇