Anonimane_150 aa öle mi derya aksu çok memnunum kendisinden iyiki ona gitmişim 🥰
Suda Doğum Hikayem 🥰
Kaç haftalık doğum yaptınız😇 Allah analı babalı büyütsün bunarada inşallah🙏🏼💗
NedretDemirayErdem benimde doktorum derya aksu🥰 Allah analı babalı büyütsün inşallah♥️
Anonimane_150 çok sevindim senin adına hiç düşünme suda yap 🥰derya hanım çok büyük destekçim oldu 🙏🧿
Mervenin 37 haftalık çok teşekkür ederim darısı size olsun sağlıkla 🥰🧿
NedretDemirayErdem amin inşallah🙏🏼😇 benim bebişte zayıfta haftasına göre onyüzden merak ettim haftanızı 33+4 te kontrolümüzde 2020 gramdı 150 200 gram kadar zayıf dedi dr ama zararı yok dedi sizinde baştan beri zayıfmıydı hep
NedretDemirayErdem 31+5 günlüğüz ilk başlarda korkmuyordum. 30. Haftaya girdikten sonra korkmaya başladım bakalım nasıl olucak🥺🥺🥺
Mervenin evet zayıftı normal gününde olsa 3250olur en fazla demişti şimdi minnak oldu ama önemli olan kilolu değil sağlıklı olması kafanıza takmayın kilo sağlık demek değil
Anonimane_150 korkmayın bi anda olup bitiyor derya hanım zaten kolay kolay sezeryan yaptrmaz sende bi avazda doğurursun eminim 🥰
NedretDemirayErdem varsa da ben bilmiyorum Ankara’da tekim gittiğim bildiğim 1 hastane var o yüzden endişeliyim
NedretDemirayErdem amin inşallah ya♥️🥰😇
Sh123 ankarada hangi hastaneye gidiyorsun canım. ?
NedretDemirayErdem ayy hep hayalimdi suda doğum. Nasip olmadı ama burda okumak çok güzelmiş🥰 hayırlı uğurlu olsun. Ne kadar acaba orda?
cansuuhakann Zekai tahire gidiyorum
Sh123 memnun musun
NedretDemirayErdem gözünüz aydın 😊suda doğum ücreti ne kadardı acaba
cansuuhakann umduğum gibi bir hastane değil ya her seferinde farklı bir doktora yönlendiriliyorum ama Ankara’da bu durum normal mi onu da bilmiyorum. çok ilgi de yok açıkcası ama Yinede doğuma kadar gitmek istiyorum 🤷🏻♀️
Reina inş hayaliniz gerçek olur gerçekten çok farklı çok güzel bir duygu 🥰 5500 tl