bicirinannesi umraniye egitim arastırmada dogum yapan akrabam oldu orada riskli dogum doktorlarıda varmıs memnundu baya ama bizede baya uzak
RdvnMlkn inşallah canim Rabbime hergun bu duayı yapıyorum hayirli doğumlarımız olur insallah
    Scb pendik araştırma dediğiniz marmara ysa eğer aman diyim uzak durun. Ben de bir durum olduğunda acil kadın doğuma gidiyordum bağırıp çağırıyorlar aşırı ilgisizler resmen. Tüm doğum odaları dolu. Muayene yapılan odada gözümüzun önünde kadın dogurtturuyorlrdi resmen. İllallah ettim asla takibim olmaz demiştim eşime. Bende randevular ı erken veriyor diye Haydarpaşa numune hastanesi ni tercih ettim.bana da çok uzakti ama Her ay tek başıma gitim geldim kontrollerime gayet te memnun kaldım hastaneden. Gerçekten marmara hayvan muamelesi yapıyor insana
      Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma hastanesini düşünüyorum insallah. Bana en yakin olan o . Umraniye de yakin ama cok kalabalik bir hastane emin olamiyorum o yüzden.
      bicirinannesi ben Kartal Umut hastanesinde Doğum yapmıştım oğlumu ☺️
      O zamanlar Gülsüm hanım vardı . Şuan Kartal’da otursaydım Fatih beye giderdim yüksek ihtimal .
      Hastaneden memnun kalmıştım ebelerinden anlayışlarından felan 🤗