RdvnMlkn Kızlar anadolu yakasında hangi devlet hastanesinde dogm yapacaksınız ben kararsızım bide kac haftalıksınız🤗🤗
bicirinannesi RdvnMlkn ben Yakacık kadın Doğum hastanesini düşünüyo gibiyim ama emin değilim ☺️ 18+0 olduk bugün . Siz?
mom02636 RdvnMlkn ilk doğumumu da Ümraniye devlette yaptım 00.00den sonra 24 haftalık olucaz ikinci hamileliğim gene Ümraniye devlette yapıcam çok memnun kaldım ben 😊
Kalem500 Mervealmn hangi doktora gidiyorsunuz adatıpta bende adatıpa kontrole gidiyorum ünal bey doktorum
bicirinannesi Scb yaa ben araştırmadım pek 🙄 ben Kartal’da oturuyorum . Fazla da bi seçeceğim yok gibi . Allah yardımcımız olsun inşallah . Ümraniye devlet hastanesi iyi diye duydum ama eşim çok uzak diyor bilemedim ben de 🤷🏼♀️
RdvnMlkn bicirinannesi umraniye egitim arastırmada dogum yapan akrabam oldu orada riskli dogum doktorlarıda varmıs memnundu baya ama bizede baya uzak
Scb bicirinannesi Inşallah canim benimde seçeneğim yok pendik araştırma yakın bize ümraniye devlet hastanesi iyi die yorum okumuştum hakkımızda hayırlısı 🙏
Aysunhaner bicirinannesi ben Kartal Umut hastanesinde Doğum yapmıştım oğlumu ☺️ O zamanlar Gülsüm hanım vardı . Şuan Kartal’da otursaydım Fatih beye giderdim yüksek ihtimal . Hastaneden memnun kalmıştım ebelerinden anlayışlarından felan 🤗
Muwahhide bicirinannesi devlet düşünüyorsaniz Zeynep Kamil'i öneririm , eskisi gibi değil artık , insan muamelesi görüyorsunuz doktorlar hemşireler güler yüzlü .
Fasulyem22 ElifMete ben ilk kontrole o hastaneye gittim ama bana çok basık geldi karanlık falan degistirdim
MihmininAnnesi Scb pendik araştırma dediğiniz marmara ysa eğer aman diyim uzak durun. Ben de bir durum olduğunda acil kadın doğuma gidiyordum bağırıp çağırıyorlar aşırı ilgisizler resmen. Tüm doğum odaları dolu. Muayene yapılan odada gözümüzun önünde kadın dogurtturuyorlrdi resmen. İllallah ettim asla takibim olmaz demiştim eşime. Bende randevular ı erken veriyor diye Haydarpaşa numune hastanesi ni tercih ettim.bana da çok uzakti ama Her ay tek başıma gitim geldim kontrollerime gayet te memnun kaldım hastaneden. Gerçekten marmara hayvan muamelesi yapıyor insana
2kizannesi- Scb Marmara eğitim araştırma hastanesini diyorsan gitme bence, orası asistan dolu Ordan oraya yolluyorlar insanı. Berbat bir hastane bence, onun yerine Pendik devlete git
Mervezngn mom02636 devlet hastanesinde normal doğumunuz nasıldı? Başka bayanlarda oluyor ilgi alaka nasıldı
Haydanhay mom02636 hayırlı olsunnnn :)) hangı doktora denk geldınız ümranıye devletde??? odalar 2 kısılık zor olmadımı bebek emzırırken flan gıren cıkan?? yaa bende devlet le ozel arasında cok kararsızımm cok ::::(((((((((((((((((