ddmnrdgn Pnr_jr prof dr Serkan Erkanlı’ya gidiyorum. Ama normalde gebelik takibi yapmıyor bilginiz olsun.
Nil123 Biz daha küçüğüz tabi ama sorunsuz sağlıkla gelmesi nasip olursa inşallah Kavacık Medistate de yapacağız🙏🏻🤗
Scb MihmininAnnesi evet marmara oluyo bende 3 kere falan gittim pek beğenmedim zaten randevu için 2 saat bekledigimi biliyorum bide ayakta yorulduğum için kanamam olmuştu mesela 😔 tuzla devlete gidiyorum suanlik ama doğum nolucak bilmiyorum 🙄
2kizannesi- Scb Tuzla Devlet var evet bak aklıma gelmedi , özel hastane gibiymiş orası da valla herkes çok memnun bu yeni açılan E5 kenarında ki
Prensannesii Scb tuzla devlet nasıl acaba doktorları falan bende oraya gıtmeyı düşünüyorum ama bilmiyorum 🤷♀️
DiDem123 Duyguveminigi erdemde yapmaktansa mediviayı tavsiye ederim canım. Geçen gün eşimin yeğenleri sünnet oldu erdemde. Gittim gördüm odalarını falan pek beğenmedim ben. Bide doktorları hiç iyi değil. Bikaç şeye şahit oldumda. Söyliym dedim. Çengelköy mediviaya gidiyorum çok memnunum.
MihmininAnnesi Scb acilini bilmiyordum ama nerde rahat memnunsan oraya git eşine de bence bu konuda diret sonuçta o yavruyu karnında taşıyan sensin canım 😘😘
Seymabesr Duyguveminigi Şimdilik memnunum doğum hakkında konuşmadık daha ama muayenelerim güzel geçiyor
Sinemdenizci Biranneady1 bende Delta Hospital de yapacağım. Doktorunuz kim acaba bir de fiyat aldınız mı Doğum için ?
2kizannesi- Scb Marmara eğitim araştırma hastanesini diyorsan gitme bence, orası asistan dolu Ordan oraya yolluyorlar insanı. Berbat bir hastane bence, onun yerine Pendik devlete git