ekny80 kime gidiyorsunuz ben Neslihan hanıma gidiyorum 12+6 haftalığım
    Ben murat beye gidiyorum 37 haftalığım haftaya dığum
    CCDGN doğumum iyi geçti şükür bebeğimin kilosundan dolayı spinal sezeryan olmak zorunda kaldım doktorum kadriye hanımdı ondan çok memnun kaldım sağolsun onun dışında hastane temiz ve güzeldi hemşireler ilgiliydi özellikle ameliyathane hemşirelerinden çok memnun kaldım çok ilgilendiler olumsuz bi yönlerini görmedim ben umarım sizinde güzel geçer yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌸
      Yaprakkm allah anali babali
      Buyutsun bebeginiz kac kiloydu?
      Ne kadar odediniz ? LOhusa serbeti ve kapi susu verdilermi? Bilgi rica ediyorum, insallah
        CCDGN Allah razı olsun 🌸 kilosu 4025 ti bu nedenle riske atmak istemedi doktorumuz spinal sezeryan oldum normal sezeryan ücreti 1550 tl spinal için ekstra 500 tl ödedik şerbet olarakta lohusa şerbeti ve ayva şerbeti getiriyorlar sürahiyle gayet lezzetliydi istediğiniz kadarda veriyorlar sağolsunlar kendi kapı süsüm olduğu için istemedim bi bilgim yok o konuda başka sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum. ✋🏻
        bir ay sonra
        24fatma canım inan şimdi gördüm ya kusura bakma muayene 180 diye biliyorum ama benm iş yeri anlaşmam vardı indirimli ödüyodum bi telefonla dogru bilgi alabilirsin 😌
        ElifMete ben ilk kontrole o hastaneye gittim ama bana çok basık geldi karanlık falan degistirdim
        Sevgikaya canan hanımdan memnunmusunuz bende bu hafta ici ona gidicem de yaklaşımları tıbbi bilgisi falan iyi mıdır
        Fasulyem22 hastane biraz hacı hoca kesimine hitap ediyor o sebeple drum dan aşırı memnunun onun için o hastaneye gidiyorum rahatlatıcı güven veren yaklaşımı var