Mervezngn pendik yüzyıl hastanesinde mi dogum yaptiniz doktorunuz kimdi acaba bende oraya gidiyorum 😄
AyseDuru benim doktorum da Hale Kayiran.. Dogum ücretlerini biliyomusunuz
Duyguveminigi erdemde yapmaktansa mediviayı tavsiye ederim canım. Geçen gün eşimin yeğenleri sünnet oldu erdemde. Gittim gördüm odalarını falan pek beğenmedim ben. Bide doktorları hiç iyi değil. Bikaç şeye şahit oldumda. Söyliym dedim. Çengelköy mediviaya gidiyorum çok memnunum.
    Mervezngn evet malesef öyleymiş bende Hale Hanima gidiyorum doguma erkek girsin istemiyorum.. Yuzyilda Doç. Serap simavli var muane ucreti 130 tl ondan mi bahsediyosunuz aksam doguma geliyo diye
      DiDem123 evt haklisinz fakat Aman Allah bozmasin doktrum cok iyi egr ondan ayrilirsam hemen camlca medipole gecmeyi dsnyrum ama brakamyrm dktrumu 🤔
      RdvnMlkn 36+6 haftalık olduk yarın ümraniye eğitim araştırma hastanesinden gün alacağız ameliyat için ikinci sezaryenimiz.. hastaneden memnun kalan kalana bakalım görücez inşallah bende memnun kalırım 🙏🏻
        @24fatma evet normal 2250 sezaryen 2750 doğum ücretleri benim 1 hafta sonra belli olacak nasıl yapacağım çatı muayenem yapılmadı henüz
        RdvnMlkn Altunizade/ acıbadem hast. Veya Altunizade/özel başkent ünv.’de Yapacağım allahın izniyle🤰👼💙