Scb Marmara eğitim araştırma hastanesini diyorsan gitme bence, orası asistan dolu Ordan oraya yolluyorlar insanı. Berbat bir hastane bence, onun yerine Pendik devlete git
    Scb Tuzla Devlet var evet bak aklıma gelmedi , özel hastane gibiymiş orası da valla herkes çok memnun bu yeni açılan E5 kenarında ki
    • Scb bunu yanıtladı.
      Scb acilini bilmiyordum ama nerde rahat memnunsan oraya git eşine de bence bu konuda diret sonuçta o yavruyu karnında taşıyan sensin canım 😘😘
      • Scb bunu yanıtladı.
      • Scb bunu beğendi.
        Seymabesr doktorunuz kim memnunmusunuz hastaneden bende şuan hastane arayışındayım karar veremedim
          OgretmenEva merhaba bende pendik medical parka başladım.ama doğum ücretini henüz bilmiyorum siz biliyormusunuz
            Meltemdenizz bende Ayşegül hanımdan çok memnunum ☺️ Bülent beyde renkli ultrason testi için 1 kere muayene olmuştum o çekmişti ☺️☺️☺️
            2kizannesi- evet asistanlar bakıyo orda 2 3 kere gittim zaten gitmem kolay kolay artik
            MihmininAnnesi aynen öyle canim benim daha yolum uzun 14 haftalığım 😊 inşallah ozamana gelince güzel bi yer bulurum