RdvnMlkn 36+6 haftalık olduk yarın ümraniye eğitim araştırma hastanesinden gün alacağız ameliyat için ikinci sezaryenimiz.. hastaneden memnun kalan kalana bakalım görücez inşallah bende memnun kalırım 🙏🏻
    @24fatma evet normal 2250 sezaryen 2750 doğum ücretleri benim 1 hafta sonra belli olacak nasıl yapacağım çatı muayenem yapılmadı henüz
    RdvnMlkn Altunizade/ acıbadem hast. Veya Altunizade/özel başkent ünv.’de Yapacağım allahın izniyle🤰👼💙
      24fatma cnm içine şüphe düşürmek istemem ama ben hastane araştırması yaparken orası için bebek düşürme vakaları çok oluyor dendi🌸 sen araştırdın mı acaba🤗
        RdvnMlkn canım bu ikinci hamileliğim ilk kızımı da aynı hastanede doğurdum nasipse bu da orada doğacak 40gün sonra sezaryen ile Kurtköy Ersoy hastanesi DR. Esra Aydın şahin tavsiye ederim bu arada 33+1im 39.haftada sezaryen inşallah
        @Mervezngn anladım Allah yaşatmasın o acıyı kimseye inşAllah size de çok geçmiş olsun evet doğuma gelmiyomuş eğer nöbetçi değilse ama 37.haftadayım o yüzden başka hastane arayışına girmedim açıkcası bakalım hayırlısı olsun dedim artık
        Nursahin ben tam 6 sene önce Doğum yaptım canım 18.03.2013 yılında :))
        Şaka gibi gelicek ama 450₺ 😂😂
        Şimdi gidenlerden duydum 1.800müş normal Doğum.
        Şuan ben Pendik’te bir hastaneye gidiyorum Kartal’dan taşındığım için
          mom02636 bende şimdi aynı doktora randevu aldım sürekli aynı dr a randevu bulmak imkansız umarım iyi bir bayandr ezgi hanımda bakalım yarın benim randevum 🙏🏻🙏🏻
            Berraaa18 aldım çok fena fiyatlar 🤦🏼‍♀️ Spinal epidural için 15800 gibi bir fiyat verdiler Prof dr için 2 gece yatışlı standart oda. Özel sağlık sigortası ve gebelik teminatım var neyse ki 🙏🏻