mrskorkut Sedef-345 Sedef hanım Habibe hanımdan memnun musunuz sizce yaklaşımı nasıl kendisine gitmek istiyorum normal Doğuma bakışı sizce nasıl düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ☺️🌸
Sedef-345 mrskorkut canım hiç konuşmadık Doğumla ilgili , ama muayeneye gittiğim zaman çok sıcak ve ilgili bir Dr. Ben memnunum.
Mervezngn AyseDuru bende ona gidiyodum bilmiyorum bi sorun olsa söylerdi hale hanım. O olaydan sonra ona olan güvenimide kaybettim zaten. Aynı hastanede prof doktor varmış ücret farklı var ama Doğum kaçta olursa olsun geliyormuş. Hale hanım gelmiyo mesela. Ben ona gitmeme rağmen Doğuma erkek doktor girdi o hastanenin nöbetçi doktorları hep erkekmiş
24fatma Mervezngn evet malesef öyleymiş bende Hale Hanima gidiyorum doguma erkek girsin istemiyorum.. Yuzyilda Doç. Serap simavli var muane ucreti 130 tl ondan mi bahsediyosunuz aksam doguma geliyo diye
Aysunhaner Nursahin ben tam 6 sene önce Doğum yaptım canım 18.03.2013 yılında :)) Şaka gibi gelicek ama 450₺ 😂😂 Şimdi gidenlerden duydum 1.800müş normal Doğum. Şuan ben Pendik’te bir hastaneye gidiyorum Kartal’dan taşındığım için
Yaser27 Nursahin normal doğum 1800 zorunlu sezeryan da 1900 %20 de asker ve polislere ındirim yapılıyormuş
Devran bicirinannesi bence umut hastanesi fatih birol yada sibel hanım ikiside muhtesem ben fatih beye gidiyorum
Papatyael47 KaderAdnan ben ilk doğumumu Kartal Lütfi Kırdarda yaptım ve doğumuma Sahra Sultan kara doktor girmişti memnundum ama bu ikincisi gene öyle memnun kalır mıyım bilmiyorum
KaderAdnan RdvnMlkn ben eğitim araştırmada doğum yaptım lütfi kırdar da aslında orda yapmicaktım kontrole gitmiştim riskli gebelikti iki günde bir nst ye bağlanıyordum bi anda kendimi doğumhane de buldum güzeldi ya ben tavsiye ederim yalnız şu var ailenden kimseyi doğumhanede göremiyorsun
Fasulyem22 Sevgikaya canan hanımdan memnunmusunuz bende bu hafta ici ona gidicem de yaklaşımları tıbbi bilgisi falan iyi mıdır
24fatma Mervezngn pendik yüzyıl hastanesinde mi dogum yaptiniz doktorunuz kimdi acaba bende oraya gidiyorum 😄
Berraaa18 24fatma cnm içine şüphe düşürmek istemem ama ben hastane araştırması yaparken orası için bebek düşürme vakaları çok oluyor dendi🌸 sen araştırdın mı acaba🤗
DiDem123 Duyguveminigi erdemde yapmaktansa mediviayı tavsiye ederim canım. Geçen gün eşimin yeğenleri sünnet oldu erdemde. Gittim gördüm odalarını falan pek beğenmedim ben. Bide doktorları hiç iyi değil. Bikaç şeye şahit oldumda. Söyliym dedim. Çengelköy mediviaya gidiyorum çok memnunum.
Duyguveminigi DiDem123 evt haklisinz fakat Aman Allah bozmasin doktrum cok iyi egr ondan ayrilirsam hemen camlca medipole gecmeyi dsnyrum ama brakamyrm dktrumu 🤔