son 9 🤦♀️🤗🤗🤗 ama gecmiyor gunler gecmiyorrr
Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂
Habibedrmn ben 37 hafta da öyle temizlik yaptım ettim felan benim baş geliş olan kızım makat gelişe döndü 👀 çok ta şey yapmayın derim açıkçası 🙏🏻 Ne zaman geleceklerini iyi biliyorlar minnaklar evet cok sabırsız bi durum ben suan 39dayım mesela ne zaman acaba diye hep aklımda ama buna onlar karar veriyor 🙊🥰
qnlburcu ne yaparsan yap kendi vakti saati dolduklarinda geliyolar canim.bunu anladim. Ama beklemek cok zor 😥
tazecikanneee aynen canım vakti saati var elbet hayirlisiyla gelsin kuzucuklar. 🙏
Habibedrmn kız Habibe çok seversen erken dogarmis demiş biri öle yap 😂😂
Habibedrmn ilk kızım 41+2 de gelmişti ama bu kadar zor geçmemişti hamileliğim. Bu sefer hem zor hem sancılı olduğundan artık doğsun istiyorum 🙄
Habibedrmn 😂😂hayırlısı olsun cnm saglıkla gelsın kuzu🥰
Habibedrmn çömelme hareketini ve squatı denedin mi? Çömelmenin doğuma çok yardımcısı olduğunu duydum
39+3 bitiyor bizimde 36dan beri kanalda ama onca yürüyüş hurma temizlik squat merdiven filan hiç bir işe yaramadı 🤷🏻♀️ Bazen ne yaparsan yap olmuyor malesef😬
CansuCaTurkmen olur olur not panic 40 a kadar yolu var daha 🤣😂
SevgibiR bence daha fazlası 😂😂
SevgibiR cok seviyorum hemde cok ama hissetmiyormu neden böyle bu sıpa 😂
qnlburcu benimde cok zor bugun temizlik yaptim ama heryerim agriyo suan😥 çatlaklarım sızlıyor onunn acisina bile dayanamıyorum artk dogsun istiyorum 😓😢
haticestc evet canim ama dogumu baslatmiyor dogumu kolaylastirir mi bilemem ben suni sancı almama gerek kalmadan baslasin istiyorum ama bu gidisle alicaz gbi😓
CansuCaTurkmen benimde 2 haftadir kanalda 2 hafta once nişanim geldi 3 cm acilmam var oyle geziyoruz 😂
Habibedrmn oyy hayırlısıyla gelsinler valla bizde ne nişan ne bişey bekliyoruz boş boş 🤷🏻♀️
Habibedrmn evet biliyorum suni sancı kesinlikle çok zor ama sezaryen olmaktansa alınabilir gibi duruyor başka bi sıkıntı yoksa tabi rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah🤲🏻