• SağlıkGebelik
  • Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂

Habibedrmn çömelme hareketini ve squatı denedin mi? Çömelmenin doğuma çok yardımcısı olduğunu duydum
    Mrvkoz niçin ağrı mı yapıyor ya da acı mı duyuyorsunuz?
    İlişkiyi son zamanlarda bilemem ama perine masajı yapmak hayalindeyim kesi olmasın diye. Onun da acıdığını söylediler 😒
      39+3 bitiyor bizimde 36dan beri kanalda ama onca yürüyüş hurma temizlik squat merdiven filan hiç bir işe yaramadı 🤷🏻‍♀️ Bazen ne yaparsan yap olmuyor malesef😬
        qnlburcu benimde cok zor bugun temizlik yaptim ama heryerim agriyo suan😥 çatlaklarım sızlıyor onunn acisina bile dayanamıyorum artk dogsun istiyorum 😓😢
          haticestc evet canim ama dogumu baslatmiyor dogumu kolaylastirir mi bilemem ben suni sancı almama gerek kalmadan baslasin istiyorum ama bu gidisle alicaz gbi😓
            Habibedrmn oyy hayırlısıyla gelsinler valla bizde ne nişan ne bişey bekliyoruz boş boş 🤷🏻‍♀️
            Habibedrmn evet biliyorum suni sancı kesinlikle çok zor ama sezaryen olmaktansa alınabilir gibi duruyor başka bi sıkıntı yoksa tabi rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah🤲🏻
            Mayasey karnın zaten büyük yoruluyor insan acıdan değil kesinlkle 😊 ben masaj flnda yapmıyorum plates topum var onunla cok mutluyum 😂
              Habibedrmn o kadar iyi anlıyorum ki. Bende bugün 2 saat ütü yaptım 2 saat mutfakta vakit geçirdim falan bel ağrısı beni benden oluyor bide bu akşam ufak ufak sancı vurdu 3kere falan ama düzensiz hayırlısı bakalım 🙄
                qnlburcu benim 2 haftadir o sekilde düzensiz sancilarim hatta hastaneye bile yattım sancilarim gecince geri gonderdiler canim. Bekliyoruz bakalım gercek sancimizi😂
                  Mrvkoz son haftalarda yapıcam ben masaj ama inşallah acımaz. Çünkü acısa da dayanın diyor doktor anlatırken ondan korktum. Tabi bu son zamanlar için geçerli sanırım 38den sonra.
                  Pilates topu da alıp yapmayı düşünüyorum ama bakalım.
                    Mayasey ben masajı hiç denemedim bol bol hurma yiyorum birde pilates işte ama bakalım ne olacak 😊