• SağlıkGebelik
  • Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂

Srfn11 valla sabahtan beri temizlik yapıyorum yerleri egilerek sildim comelme hareketleri yaptim bugunde dogurmazsam ümidim kalmadi artk😁😂
    Ay Ilk hamişligim geldi boyle yazınca sen canım😂😂 ayy bnde 41.2dogurdum ama herkez dogurdu ozellıkle eşim yeter artık ya. Dogur. Gece kıpordanıyosum noldu hadi gıdelim mi fln 😂 ne işler yaptım ama suni sancı aldım 9saat sancı cektım sonra ogluş dogdu. Rabbım kurtarsın bu kızancıklar cookk sevmişler orayı😂🙌🏻
      Gamzeemrmrt aynen canim artik herkesin gözü üzerimde ozellikle eşimin en ufak bi sancida dogurucam saniyor ama bilmiyoki o sancilar yalanci 😂 oglusum cok sevdi orayı kendi sancim gelsin istedim ama suni sanci alicaz buyük ihtimal hakkimizda hayirlisi olsun insallah 🙏
        Srfn11 inşallah tek istegim o hayirlisiyla canim😂 şuan belim ağrıyor ama yorgunluktan 😂 insallah devami gelir
          Srfn11 2 haftadir yalanci sancilarim var canım düzensiz ama gercek dogum sancisini anlarim hralde artk😂
            Habibedrmn Agri esigin yuksekse anlamayabilirsin saka bir yana siklasirsa agrin hemen git doktoruna 😊😊hadi bakalm sndn hber beklioruz bebisini kucagina al saglikla ❤️❤️🙏🏻🙏🏻🧿🧿
              Srfn11 allah razi olsun kuzum inşallah doğum hikayemi yazmak banada nasip olur 🙏
              39+5 dün geceden beri bel kalça ağrısından kivrandim durdum. Gün boyu da ateş bastı nefesim daraldı. Sonra rahatladım hafifledi ağrılar. Ne oluyorsa gece oluyor gündüz tık yok. Suni sancı istemiyorum ya 🙈
                son 9 🤦‍♀️🤗🤗🤗 ama gecmiyor gunler gecmiyorrr
                Habibedrmn ben 37 hafta da öyle temizlik yaptım ettim felan benim baş geliş olan kızım makat gelişe döndü 👀 çok ta şey yapmayın derim açıkçası 🙏🏻 Ne zaman geleceklerini iyi biliyorlar minnaklar evet cok sabırsız bi durum ben suan 39dayım mesela ne zaman acaba diye hep aklımda ama buna onlar karar veriyor 🙊🥰
                  Bahar54 kaç tane squat yapcaz toplam günde ya ben 20+30 yapiyom
                  Habibedrmn ilk kızım 41+2 de gelmişti ama bu kadar zor geçmemişti hamileliğim. Bu sefer hem zor hem sancılı olduğundan artık doğsun istiyorum 🙄
                    Habibedrmn çömelme hareketini ve squatı denedin mi? Çömelmenin doğuma çok yardımcısı olduğunu duydum