Esmalemdar gelecegi varmis senin bebisin ne guzel canim bizimkilerin gelesi yok😂
Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂
Balinci yoruldugumuzla kaldik demi 😂 sen kacinci haftadasn canm
Habibedrmn kesinlikle yorulduk yanımaza kar kaldı 39 bitmek üzere
Habibedrmn offff. Nasil yapiyorsun ben 37+0 oldum hic bi sekilde is yapamiorum hemen karnim kasiliyor agrim oluyor aksam yemegii bile cok zor yapiorum onun icin temizligimde kaldi 😖😖😖😖
Habibedrmn olmuş canım annem sabahtan temizlik yapıp akşamına Doğuma gitmiş sancısı gelip koltuk filan sildim diyodu bana hamileyken 40 haftada😊
Emell dogumu kolaylastirir canim doğru acilmani ilerletebilir ama dogumu başlatmıyor yani benim baslatmadi 😂 kaldik suni sanciya
Ozy
Çatı agrisi biraz zor oluyo ama yapıyorum canım hic oyle ağırlaşmadim yatmadım odemim bile olmadi doktor cok guzel bir hamilelik geçirdin diyo 😍
Çatı agrisi biraz zor oluyo ama yapıyorum canım hic oyle ağırlaşmadim yatmadım odemim bile olmadi doktor cok guzel bir hamilelik geçirdin diyo 😍
Merveege2011 valla bende bi etki etmedi canim😂
Habibedrmn ayy işte çoğu da bunu soyluyo.bu bile kolaylastirmiyorsa yapcak bisey yok
CansuCaTurkmen cansu dogurdun mu 😂 iki gündür giremiyom ya
Habibedrmn magnezyum ilacı hiç kullandınız mı hamileliğiniz boyunca acaba o ilaçlar mı doğum sancılarını engelliyor .
Emell bana da yazmıştı kabızlık için ama ağrılarım olunca kullanmaya başladım. Sonra düşündüm belki de bu ilaçlar sancıyı kese kese normal sancıyı da önlüyor olabilir . Bazı gebelerin acaba bu yüzden mi 40 bulmalarına rağmen sancıları olmuyor .bu konu da biraz tereddüt ettim .tabi bilmiyorum hiç ilaçla alakası da olmayabilir .36. haftadan sonra artık kullanılmıyor sanırım
cemre- ilk haftalarinda kullandım canım suan kullanmıyorum
Perşembe suni sanci vericekler kızlar 😢 korkuyorum çok
SevgibiR yok yaa doğuramadım bugünde 😂😂😂