• SağlıkGebelik
  • Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂

DlstM dr bu haftaki kontrolde bana temizlik yap yerleri sil surekliegil kalk dedi. Şok oldum. Çok etkiliyor açılma icin
    Habibedrmn offff. Nasil yapiyorsun ben 37+0 oldum hic bi sekilde is yapamiorum hemen karnim kasiliyor agrim oluyor aksam yemegii bile cok zor yapiorum onun icin temizligimde kaldi 😖😖😖😖
      Habibedrmn olmuş canım annem sabahtan temizlik yapıp akşamına Doğuma gitmiş sancısı gelip koltuk filan sildim diyodu bana hamileyken 40 haftada😊
        Emell dogumu kolaylastirir canim doğru acilmani ilerletebilir ama dogumu başlatmıyor yani benim baslatmadi 😂 kaldik suni sanciya
          Ozy
          Çatı agrisi biraz zor oluyo ama yapıyorum canım hic oyle ağırlaşmadim yatmadım odemim bile olmadi doktor cok guzel bir hamilelik geçirdin diyo 😍
          Habibedrmn ayy işte çoğu da bunu soyluyo.bu bile kolaylastirmiyorsa yapcak bisey yok
          Habibedrmn magnezyum ilacı hiç kullandınız mı hamileliğiniz boyunca acaba o ilaçlar mı doğum sancılarını engelliyor .
            cemre- Ben 24 35 arası kullandım. Ama ağrı. Oldukça içtim. Sonra geçti ağrılar. Şimdi yine başladı 37den beri.ama içmiyorum çünkü artık doğum sinyalleri bekliyoruz
              Emell bana da yazmıştı kabızlık için ama ağrılarım olunca kullanmaya başladım. Sonra düşündüm belki de bu ilaçlar sancıyı kese kese normal sancıyı da önlüyor olabilir . Bazı gebelerin acaba bu yüzden mi 40 bulmalarına rağmen sancıları olmuyor .bu konu da biraz tereddüt ettim .tabi bilmiyorum hiç ilaçla alakası da olmayabilir .36. haftadan sonra artık kullanılmıyor sanırım
              Emell yok kız🤑39 oldum bugün ya dogmuyorduuu sen nasılsın
                Perşembe suni sanci vericekler kızlar 😢 korkuyorum çok