tazecikanneee benim 22.haftadan beri baş geliş.Ama ben de artık çatı ağrısından ayaklarımın şişmesinden bir şey yapamaz oldum.Böyle nasıl başlayacak bu doğum bilmiyorum :)
Madamminia
Benimde mide bulantim kusmalarim hala devam ediyo ilk haftalardan beri😑 Kendi sancim gelmiyicek hissediyorum, kizim sonuna kdr zorluyacak beni
    Kaç haftaya kadar dogurmazsan doktor dogumu başlatıyor devlette
      Nurcan166 bana mı sordunuz bilmiyorum ama devlette nasıl oluyor bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
      BEnım de 39+3 ama 40 normal de haftalık Pazartesi gel dedi doktor bende beklemekten sıkıldım sancım da yok agrım var ama bebek de hlen daha hareketli
        Madamminia ayın 20 sinde nst ye girdim en son hiç kasılma Çıkmadı, şu ana kadarda hiç olmadı 39.haftadayım salı günü 40 a giriyoruz aynı zamanda sezaryen ile doğurucam salı kısmetse.
          39+3 bitiyor 🙊 bol bol temizlik, yürüyüş yapıyorum ama yalancı sancıdan başka birşey yok😬
            eymanurAykutTademir benim bebiş de kanalda ama hala çok hareketli.Kanala girmiş ama ilerlemeyebilir dedi doktor.Doğumu başlatacak bir sancı yok ama :(
            Burcumom benim en az 60 diğerleri 100 kasılmalarım çok sık ama bende de hiç sancı hissi yok.Zaten doğum da başlamıyor 🤷🏼‍♀️ Sezaryene doğru gidiyoruz galiba 🤰🏼
              Burcumom amiiin hepimize inşallah.Ben sezaryenden korkuyorum ameliyat gibi geliyor.Normalden daha az korkuyorum galiba ondan normal istiyorum bakalım nolcak benim istememle de olmuyor ki :))