BEnım de 39+3 ama 40 normal de haftalık Pazartesi gel dedi doktor bende beklemekten sıkıldım sancım da yok agrım var ama bebek de hlen daha hareketli
39.Haftada olanlar 🤰🏼
Madamminia 38+4 ten selamlar 😂 ölüp ölüp diliyorum biran önce dogsa keşke 😒
Madamminia ayın 20 sinde nst ye girdim en son hiç kasılma Çıkmadı, şu ana kadarda hiç olmadı 39.haftadayım salı günü 40 a giriyoruz aynı zamanda sezaryen ile doğurucam salı kısmetse.
39+3 bitiyor 🙊 bol bol temizlik, yürüyüş yapıyorum ama yalancı sancıdan başka birşey yok😬
SeydaBesir-nal aynen beklemek artık gerçekten çok zorlaştı ağırlaştık şiştik benim gibi olan birileri varmış sevindim :)
eymanurAykutTademir benim bebiş de kanalda ama hala çok hareketli.Kanala girmiş ama ilerlemeyebilir dedi doktor.Doğumu başlatacak bir sancı yok ama :(
Esleminannesii 39 lar daha zor gelmeyin :)))
Burcumom benim en az 60 diğerleri 100 kasılmalarım çok sık ama bende de hiç sancı hissi yok.Zaten doğum da başlamıyor 🤷🏼♀️ Sezaryene doğru gidiyoruz galiba 🤰🏼
Madamminia aynen aynennn 😂😂😂
CansuCaTurkmen benim de kasılmalar hep yalancı hem de 10 dk da bir.Ben de yürüyorum ama bir işe yaramadı :(
Madamminia öyle öyle benimde yalancı sancılarım düzenli ama artık aldırış etmiyorum🙊
Madamminia hayırlısı olsun canım, her türlü anne oluyoruz☺️
Burcumom amiiin hepimize inşallah.Ben sezaryenden korkuyorum ameliyat gibi geliyor.Normalden daha az korkuyorum galiba ondan normal istiyorum bakalım nolcak benim istememle de olmuyor ki :))
CansuCaTurkmen doğum başlıycak anlamıycam diye korkuyorum artık sürekli kasılma var zaten :)
Madamminia gerçekten bende evde doğurmaktan korkuyorum😂😂
Madamminia 39 olmadan dogsa keşke 😂
Esleminannesii 39+1 bugün bayılana kadar yürüdüm şimdi de hurma yiyorum bakalım 😂
Madamminia ahahaha hurma yiyecek yiye hurma olduk 😂😂