Doğumu başlatmak için bir şeyler yapıyor musunuz ? Nst’ye girdiniz mi ? Benim nst de düzenli kasılmalarım çıktı zaten hep kasılmam vardı başından beri ama doğum başlamıyor bir türlü.Artık gelsin istiyorum.Sizde durumlar nasıl ? 🥰
39.Haftada olanlar 🤰🏼
Madamminia
Durum hüsran 🤣 40+3
Durum hüsran 🤣 40+3
Figennn yürüyor musunuz peki ? Ben yürüyodum ama ayaklarım şişti şimdi zor yürüyorum zaten ayakkabılar da olmuyor :(((
Madamminia
Aksamlari esimlen cikiyorum yuruyuse canim, gunduzleride evde hep hareket ediyorum comelme fln yapiyorum. Bnmde ayaklarim cok sis esimin ayakkabilarini giyiyorum😂
Aksamlari esimlen cikiyorum yuruyuse canim, gunduzleride evde hep hareket ediyorum comelme fln yapiyorum. Bnmde ayaklarim cok sis esimin ayakkabilarini giyiyorum😂
Figennn bebek kanaldaymış sordum doktoruma çatı muayenesi de oldum ama tık yok.kasılmalarım hep vardı hala çok var ama sancı olmuyor ben de anlamadım.siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu hafta da gelmezse 🤷🏼♀️😂
Madamminia
Sali gunu kontrolumuz var canim, bakalim doktor ne diyecek🤷🏻♀️ yurtdisindayim burda 42 kdr bekliyolar normal dogumu😑 soyluyucem ama baslatsinlar die dogumu artik
Sali gunu kontrolumuz var canim, bakalim doktor ne diyecek🤷🏻♀️ yurtdisindayim burda 42 kdr bekliyolar normal dogumu😑 soyluyucem ama baslatsinlar die dogumu artik
Figennn valla ben de söylemeyi düşünüyorum bu hafta da olmazsa.benim de pzt kontrolüm var.ama çok zorlanmaya başladım :(
Madamminia hiç bi şey yapamıyorum dönecek korkusundan 😒 37de makat gelişe döndü bizim minnak doktorum sol yan yat yastıkları ayağının altına koy hareket etme cok dedi döndü gibi hissediyorum ama yan da olabilir bas gelişte o yüzden korkudan hiç bisey yapamıyorum 🤭🤭 nstde sancılarım oluyor ama bende hiç bisey yok😂😂 bakalım Pazartesi eğer dönmüşse çatı muayenemiz var ama dçnmediyse sezeryan icin gün vericek 🤭
tazecikanneee benim 22.haftadan beri baş geliş.Ama ben de artık çatı ağrısından ayaklarımın şişmesinden bir şey yapamaz oldum.Böyle nasıl başlayacak bu doğum bilmiyorum :)
Madamminia
Benimde mide bulantim kusmalarim hala devam ediyo ilk haftalardan beri😑 Kendi sancim gelmiyicek hissediyorum, kizim sonuna kdr zorluyacak beni
Benimde mide bulantim kusmalarim hala devam ediyo ilk haftalardan beri😑 Kendi sancim gelmiyicek hissediyorum, kizim sonuna kdr zorluyacak beni
Kaç haftaya kadar dogurmazsan doktor dogumu başlatıyor devlette
Figennn bizim de artık olmayacak gibi hissediyorum 39+0 bugün de bitti :(
Nurcan166 bana mı sordunuz bilmiyorum ama devlette nasıl oluyor bilmiyorum 🤷🏼♀️
Madamminia
Hayirlisi canim bekliyicez🤷🏻♀️
Hayirlisi canim bekliyicez🤷🏻♀️
Madamminia bende beklemedeyim 😩😩 beklemek daha zor gelsin artik diyorummmm
BEnım de 39+3 ama 40 normal de haftalık Pazartesi gel dedi doktor bende beklemekten sıkıldım sancım da yok agrım var ama bebek de hlen daha hareketli
Madamminia 38+4 ten selamlar 😂 ölüp ölüp diliyorum biran önce dogsa keşke 😒
Madamminia ayın 20 sinde nst ye girdim en son hiç kasılma Çıkmadı, şu ana kadarda hiç olmadı 39.haftadayım salı günü 40 a giriyoruz aynı zamanda sezaryen ile doğurucam salı kısmetse.
39+3 bitiyor 🙊 bol bol temizlik, yürüyüş yapıyorum ama yalancı sancıdan başka birşey yok😬
SeydaBesir-nal aynen beklemek artık gerçekten çok zorlaştı ağırlaştık şiştik benim gibi olan birileri varmış sevindim :)