Doğumu başlatmak için bir şeyler yapıyor musunuz ? Nst’ye girdiniz mi ? Benim nst de düzenli kasılmalarım çıktı zaten hep kasılmam vardı başından beri ama doğum başlamıyor bir türlü.Artık gelsin istiyorum.Sizde durumlar nasıl ? 🥰
    Figennn yürüyor musunuz peki ? Ben yürüyodum ama ayaklarım şişti şimdi zor yürüyorum zaten ayakkabılar da olmuyor :(((
      Madamminia
      Aksamlari esimlen cikiyorum yuruyuse canim, gunduzleride evde hep hareket ediyorum comelme fln yapiyorum. Bnmde ayaklarim cok sis esimin ayakkabilarini giyiyorum😂
        Figennn bebek kanaldaymış sordum doktoruma çatı muayenesi de oldum ama tık yok.kasılmalarım hep vardı hala çok var ama sancı olmuyor ben de anlamadım.siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu hafta da gelmezse 🤷🏼‍♀️😂
          Madamminia
          Sali gunu kontrolumuz var canim, bakalim doktor ne diyecek🤷🏻‍♀️ yurtdisindayim burda 42 kdr bekliyolar normal dogumu😑 soyluyucem ama baslatsinlar die dogumu artik
            Figennn valla ben de söylemeyi düşünüyorum bu hafta da olmazsa.benim de pzt kontrolüm var.ama çok zorlanmaya başladım :(
              Madamminia hiç bi şey yapamıyorum dönecek korkusundan 😒 37de makat gelişe döndü bizim minnak doktorum sol yan yat yastıkları ayağının altına koy hareket etme cok dedi döndü gibi hissediyorum ama yan da olabilir bas gelişte o yüzden korkudan hiç bisey yapamıyorum 🤭🤭 nstde sancılarım oluyor ama bende hiç bisey yok😂😂 bakalım Pazartesi eğer dönmüşse çatı muayenemiz var ama dçnmediyse sezeryan icin gün vericek 🤭
                tazecikanneee benim 22.haftadan beri baş geliş.Ama ben de artık çatı ağrısından ayaklarımın şişmesinden bir şey yapamaz oldum.Böyle nasıl başlayacak bu doğum bilmiyorum :)
                Madamminia
                Benimde mide bulantim kusmalarim hala devam ediyo ilk haftalardan beri😑 Kendi sancim gelmiyicek hissediyorum, kizim sonuna kdr zorluyacak beni
                  Kaç haftaya kadar dogurmazsan doktor dogumu başlatıyor devlette
                    Nurcan166 bana mı sordunuz bilmiyorum ama devlette nasıl oluyor bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
                    BEnım de 39+3 ama 40 normal de haftalık Pazartesi gel dedi doktor bende beklemekten sıkıldım sancım da yok agrım var ama bebek de hlen daha hareketli
                      Madamminia ayın 20 sinde nst ye girdim en son hiç kasılma Çıkmadı, şu ana kadarda hiç olmadı 39.haftadayım salı günü 40 a giriyoruz aynı zamanda sezaryen ile doğurucam salı kısmetse.
                        39+3 bitiyor 🙊 bol bol temizlik, yürüyüş yapıyorum ama yalancı sancıdan başka birşey yok😬