Miraela öyle diyorlardı ama bizimkiler bu konunun dışında sanırım 😂😂
40+0 Doguramıyorumm imdat 😁😁
Mrstugrul ultrasonda söyledi zaten baş aşağıydı uzun zamandır sonra kanala inmiş bol bol hurma ye yürüyüş yap dedi ama hiç fayda etmedi
Adelyasule bugün bende 40+1im. Dün gece birden asiri hareketlendi bebek. Ozel bolgeme igne batma hissi oldu hep. Karnimi delip cikacak sanki. Sonra uyuyakaldim. Sabah 4te tekrar uyandim. Huzursuzluk, hafif kasik agrisi duzensiz kasilma. 7,8 gibi tekrar uyudum. Suanda hicbir sey yok. Birazdan doktoruma gidecegim nst yazdi bugüne. Artik ne zaman yatıracağını bugün söyler kesin
Miraela hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız ben gittim hala günün var dedi geri gönderdi
CansuCaTurkmen 39+1 bizim kızda 36 dan beri yolunda baş aşağı ama gelmeye nyeti yok yürüyüşe devam bide hurmayı deneyim
Adelyasule benim bugün sancim cikti ama düzensiz. Pazartesiye kadar bekleyecegiz. Gelmezse pazartesi suni sanci verilecek pazartesi sabah yatış dedi doktorum.
- Düzenlendi
Miraela Pazartesi muane günüm eğer rahimde yumuşama,açıklık gibi Doğum belirtileri varsa servisin durumuna göre Pazartesi ya da Salı suni sancıyla Doğumu başlatacak herhangi bi belirti yoksa sezeryan dicek ama illa normalde ısrarcı olursam uygun olmasa bile rahim 4-5 saat suni sancı verip gidişata bakabilirim dedi son kararı bana bırakacak.
CansuCaTurkmen bana da bugündoktornormal istiyosan en guzel zaman dogum yapmak icin dedi. Hurma yiyorum yuruyus yapiyorum.nstde sanci cikti ama baska belirti yok. Sen kacinci haftadasin