Miraela
Ah kuzum hadi hayirlisi😍 saglikla kavusalim bir an once artik yavrularimiza🤲🏻
    Miraela Pazartesi muane günüm eğer rahimde yumuşama,açıklık gibi Doğum belirtileri varsa servisin durumuna göre Pazartesi ya da Salı suni sancıyla Doğumu başlatacak herhangi bi belirti yoksa sezeryan dicek ama illa normalde ısrarcı olursam uygun olmasa bile rahim 4-5 saat suni sancı verip gidişata bakabilirim dedi son kararı bana bırakacak.
      Miraela

Miraela bence ıkınmak yanlış olur doğumdan önce sancı çekerken bile ıkındırtmıyorlar bebegın kafası kanalda uzuyor dıye
      Merveoz hurmayı 7 tane filan ye canım inşAllah faydası olur ben yedim ama pek bana işlemedi 🙊
      Mrstugrul ben 39+2 bitiyor canım bende hurmalar yedim yürüyüşler yaptım 36 dan beri 38 de gelir sandım ama yanıldım🙊🙊 inşAllah kolay doğumlarımız olur hepimizin🤲🏻
      Miraela merhabalar ne durumdasiniz acaba merak ettim sanciniz çıkmış düzene girdimi benimde bugün kontrolüm vardı sancı felan çıkmadı ama biraz önce nişanım geldi ne yapayım bilemedim🙈
        stronglove merhaba canim hayir hala düzene girmedi sancilarim baska bir belirtide yok. Ama nişanın gelmiş bu harika haber dogum yakın
          Miraela anladım canım teşekkür ederim inşallah bı an önce duzene girer senin sancılarında🙏 inşallah en kısa sürede sağlıkla kavusuruz bebislere ben heyecan yaptım fazlasıyla 🙈
            stronglove benimki gelecek gibi degil canim. Yarin sabah suni sanci verecekler artik kendimi ona adapte ettim. Hayirlisi ile yarin kavusucam insallah
              Miraela olsun canım sonunda onlara kavuşmak var ya öyle yada böyle tek sağlıkla gelsinler de suniylede çok kolay açılması olup doğum yapan var inşallah öyle olur bizimde 🙏
                Miraela çok sevindim canım gözün aydın sağlıklıca büyüt bebisini inşallah 🙏😍 kaç saat çektin sanciyi toplam bide çok zor oldumu suni sancı