Miraela bende ikinci kızımı bekliyorum ilk kızım 40+6da doğmuştu 🙈 şuan 39+6yiz ve yalancı sancılar dışında hiçbir belirtim yok yarın doktor kontrolümuz var eğer sorun görmezse 4gun daha bekleyip suni verecekmiş 🙄
    stronglove ayni kaderi paylaşıyoruz. Benimde doktorum maksimum 3 gun beklerim dedi. 40+3te yatisimi verecek sanirim pazartesi günü icin. Yarin nstye girecegim. Ilk kiziniz kaç yasinda bu arada?
      Miraela benimki hep hareketli valla hiç mi yeri daralmaz 🤦🏻‍♀️ Umrunda değil hiç gelmeyecek hissediyorum 😂
        Miraela Benim doktorumda en fazla 4gun bekleyecegini söyledi banAda yarın gün verecek muhtemelen 🙄 ilk kızım 5bucuk yaşında sizin kaç yaşında ☺️
          Miraela maşallah Rabbim size bağışlasın 😊 bence de ben tek kızım çok dua ediyordum kızımın bı kız kardeşi olsun diye çok şükür Rabbim nasip etti 😍❤️
            Miraela kesinlikle Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 😍😊
            CansuCaTurkmen

CansuCaTurkmen doktorun kanala indigini nasil soyledi canim. Yani ultrasonda mi belli oluyo yoksa cati muayrnesindemi. Ben de 38 haftaligim ama bebekle ilgoli doktorun soyledigi tek sey basasagi konumda olmasi.
              Miraela 37+3’üm etrafmdaki herkes kızlar erken gelir bu haftaya kadar dogurursun deyip duruyor. Benim de yalancı sancılarım var, kasıklarım ve çatım ağrıyor. Acaba bende mi sen gibi olacağım yoksa doğuracak mıyım çok merak ediyorum😄
                Miraela 40+1 😔 bizimse gelmeye niyetimiz yok ama ben Ağrı çekiyorum yine de ne bir açılma ne bir Doğum olasılığı yok 😔 uykusuzluk diz boyu psikoloji sıfır 🤦🏻‍♀️
                  Mrstugrul ultrasonda söyledi zaten baş aşağıydı uzun zamandır sonra kanala inmiş bol bol hurma ye yürüyüş yap dedi ama hiç fayda etmedi
                    MasaaL

MasaaL aman aman etrafı sakın dinleme. Valla yalanci sancilarima baksaydim inan 38. Haftada hastaneye giderdim. 4 saat 10 dakikada 1 gelen yalanci sanci olur mu ??? Oldu. Ama bak 40+1im bu sabah. Bu gecede cok bekledim fakat gelmedi 😄😄