Miraela Benim doktorumda en fazla 4gun bekleyecegini söyledi banAda yarın gün verecek muhtemelen 🙄 ilk kızım 5bucuk yaşında sizin kaç yaşında ☺️
    Miraela maşallah Rabbim size bağışlasın 😊 bence de ben tek kızım çok dua ediyordum kızımın bı kız kardeşi olsun diye çok şükür Rabbim nasip etti 😍❤️
      Miraela kesinlikle Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 😍😊
      CansuCaTurkmen

CansuCaTurkmen doktorun kanala indigini nasil soyledi canim. Yani ultrasonda mi belli oluyo yoksa cati muayrnesindemi. Ben de 38 haftaligim ama bebekle ilgoli doktorun soyledigi tek sey basasagi konumda olmasi.
        Miraela 37+3’üm etrafmdaki herkes kızlar erken gelir bu haftaya kadar dogurursun deyip duruyor. Benim de yalancı sancılarım var, kasıklarım ve çatım ağrıyor. Acaba bende mi sen gibi olacağım yoksa doğuracak mıyım çok merak ediyorum😄
          Miraela 40+1 😔 bizimse gelmeye niyetimiz yok ama ben Ağrı çekiyorum yine de ne bir açılma ne bir Doğum olasılığı yok 😔 uykusuzluk diz boyu psikoloji sıfır 🤦🏻‍♀️
            Mrstugrul ultrasonda söyledi zaten baş aşağıydı uzun zamandır sonra kanala inmiş bol bol hurma ye yürüyüş yap dedi ama hiç fayda etmedi
              MasaaL

MasaaL aman aman etrafı sakın dinleme. Valla yalanci sancilarima baksaydim inan 38. Haftada hastaneye giderdim. 4 saat 10 dakikada 1 gelen yalanci sanci olur mu ??? Oldu. Ama bak 40+1im bu sabah. Bu gecede cok bekledim fakat gelmedi 😄😄
              Adelyasule bugün bende 40+1im. Dün gece birden asiri hareketlendi bebek. Ozel bolgeme igne batma hissi oldu hep. Karnimi delip cikacak sanki. Sonra uyuyakaldim. Sabah 4te tekrar uyandim. Huzursuzluk, hafif kasik agrisi duzensiz kasilma. 7,8 gibi tekrar uyudum. Suanda hicbir sey yok. Birazdan doktoruma gidecegim nst yazdi bugüne. Artik ne zaman yatıracağını bugün söyler kesin
                Aselimmmm muayeneniz ne zaman peki? Ben bugün gidicem ogleden önce bana de pazatesi icin yatis verecek yüksek ihtimal
                  Miraela
                  Günaydın canım😍 Her akşam gectiği gibi🤣 agrı sancımız yok😑 salı günü gelsede gitsem kontrole, başlatsınlar artık bir şekilde doğumu. Senin bebişten var mı haber canım?💕
                  Miraela hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız ben gittim hala günün var dedi geri gönderdi
                    CansuCaTurkmen 39+1 bizim kızda 36 dan beri yolunda baş aşağı ama gelmeye nyeti yok yürüyüşe devam bide hurmayı deneyim
                      MasaaL benim bugün sancim cikti ama düzensiz. Pazartesiye kadar bekleyecegiz. Gelmezse pazartesi suni sanci verilecek pazartesi sabah yatış dedi doktorum.