40+0 Doguramıyorumm imdat 😁😁
Miraela yok canım son kontrolüm eğer o zamana kadar gelmezse suyunu filan kontrol edip tarih vericek suni için 😬
CansuCaTurkmen hayirlisi olsun canim. Belki bu gece gelirler 😊😊😊😊
Miraela ayy inşAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
CansuCaTurkmen sanci vs var mi
Miraela bende ikinci kızımı bekliyorum ilk kızım 40+6da doğmuştu 🙈 şuan 39+6yiz ve yalancı sancılar dışında hiçbir belirtim yok yarın doktor kontrolümuz var eğer sorun görmezse 4gun daha bekleyip suni verecekmiş 🙄
Miraela bilindik akşam sancıları 🤷🏻♀️
stronglove ayni kaderi paylaşıyoruz. Benimde doktorum maksimum 3 gun beklerim dedi. 40+3te yatisimi verecek sanirim pazartesi günü icin. Yarin nstye girecegim. Ilk kiziniz kaç yasinda bu arada?
CansuCaTurkmen benimki cok hareketli ama alttan cok baski var
Miraela benimki hep hareketli valla hiç mi yeri daralmaz 🤦🏻♀️ Umrunda değil hiç gelmeyecek hissediyorum 😂
Miraela Benim doktorumda en fazla 4gun bekleyecegini söyledi banAda yarın gün verecek muhtemelen 🙄 ilk kızım 5bucuk yaşında sizin kaç yaşında ☺️
stronglove benimkide 3,5 yasinda sansliyiz kiz anneleri 💖💖💖
CansuCaTurkmen hani Doguma yakin hareketler azalırdı yokk ya dahada artti😐😐😐
Miraela maşallah Rabbim size bağışlasın 😊 bence de ben tek kızım çok dua ediyordum kızımın bı kız kardeşi olsun diye çok şükür Rabbim nasip etti 😍❤️
stronglove cok guzel bir duygu insanın koz kardeşinin olmasi.. coook şükür bizlere
Miraela kesinlikle Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 😍😊
CansuCaTurkmen
CansuCaTurkmen doktorun kanala indigini nasil soyledi canim. Yani ultrasonda mi belli oluyo yoksa cati muayrnesindemi. Ben de 38 haftaligim ama bebekle ilgoli doktorun soyledigi tek sey basasagi konumda olmasi.
CansuCaTurkmen doktorun kanala indigini nasil soyledi canim. Yani ultrasonda mi belli oluyo yoksa cati muayrnesindemi. Ben de 38 haftaligim ama bebekle ilgoli doktorun soyledigi tek sey basasagi konumda olmasi.