40+0 Doguramıyorumm imdat 😁😁
Miraela aynen evde doğurucaz bu gidişle sancıları umursamayıp 😂😂 nstde çıkıyomu peki sancıların ?
SevgibiR 😂😂😂 ayy Allah yardımcımız olsun gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık 😂😂😂 bende maydanoz deniyordum o zamanlarda maydanoz mu denesem 🤦🏻♀️ Hurma bi işe yaramadı 3-5-7 şeklinde yiyordum bende ama 🙊
CansuCaTurkmen 60la 80 arasi birkac sanci cikti ama yalanci. Simdi oda yok. Yarin yine nstye girecegim. Pazartesiye kadar gelmezse suni sanci 🤲
Miraela bana da aynısını uygulayacaklar 😬 pazartesi gidicem bende gelmezse eğer bi gün verip 🥴🥴🥴🥴
CansuCaTurkmen yok kız maydanoz ben hep yiyom 😂aklıma gelince kahvaltıda fln yiyim bişi yapmiyor o
CansuCaTurkmen o günde gitme😂isim var de haha bekle Kendi sancini
Bende 39+5 günlük hamileyim. Pazartesne kadar doğmazsa suni yada sezeryanla bebeği Alıcak doktorum. Muaneye göre karar vericek.
SevgibiR ben kaynatıp içiyodum ama öyle faydasını görüyordum bilmiyorum bünye galiba 😬😬
SevgibiR vereceği günü merak ediyorum gün versinde bi bakalım 41 diyo çünkü sonrası riskli olabilir tehlikeye atmak istemem 🤷🏻♀️
Bende 40 haftalığına pazartesiyi kadar gelmezse gel dedi ama suni verip baslatirmi bilmiyorum inş kendi sancımız gelir
CansuCaTurkmen pazartesi suni sanci mi verecekler canim sanada
Miraela yok canım son kontrolüm eğer o zamana kadar gelmezse suyunu filan kontrol edip tarih vericek suni için 😬
CansuCaTurkmen hayirlisi olsun canim. Belki bu gece gelirler 😊😊😊😊
Miraela ayy inşAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻