Arkadaşlar post açmıştım bazı arkadaslar hatırlar. Ikıncı kızımızı bekliyorum allahın izni ile. Oncelikle şunu soyleyeyim, 37. Haftadan itibaren insan beklenti içeriğine giriyor. Ha dogurdum ha doguracagim diye. Ozellikle ben cok girdim havalara:) cunku herkes ikinci cocuk daha erken dogar demisti. Velhasıl tam 40+0 oldum bugün. Yalancı sancilarim var o kadar. Ilk dogumum 40+1de normal dogum oldu. Dün de, doktor kontrolüm vardı. Bebis henüz kanala bile girmemis keyfi de yerindeymiş. Moralim bozuldu. Fakat, ikinci gebelikte bebeğin kanala inmesi de bir den bir agri ile olabilir dedi doktorum. Hicbir belirtim yok :/ benimle ayni durumda olanlar surada bir toplanalım gerçekten moral olarak diplerdeyim 🤦‍♀️
    Şuan bende 40+0 ım hergun bı ümitle bugün olur diye düşünüyorum ama yok ağrı sancı da yok moralim bozuluyor benimde😀
      Miraela bnmde 2. Kızım nasipse bizde şuan 37+5 haftalgz dedigin gibi bende cok havalara girdim 😂😂 1. Kızım 40+3 haftalıkken gelmişti dünyaya
        Miraela bende 40+1 de doğurmuştum doktorum artık bu gelmeyecek en iyisi biz başlayalım demişti beklesek kim bilir daha ne kadar beklerdik zaman geçtikçe bebek ve anne içinde tehlikeli oluyor maalesef
          39+2 bizimki 3 haftadır kanalda ve hurma yürüyüş merdiven inip çıkma yapmadığım şey kalmadı nerdeyse. Kanala inmiş dendiği zaman çok büyük beklenti içine girmiştim oysa 38 de gelir filan diye 😬😂😂 daha çok beklerim gibime geliyo 😂
            Tenzile resmen ayni gun ayni hafta. :))) ben simdi cikicam tabana kuvvet yürüyüş yapacağım allahim insallah sabaha kadar saglikla gelir. Insan dogurmak icin bu kadar mi hevesli olur 😁
              SevgibiR canim her hafta gidiyorum. Pazartesiye kadar süre verdi doktorum. Yarin da nstye cagirdi. Pazartesiye kadar gelmezse, suniyi basacak valla. Oy oy oy. O vermezse ben istiycem. 😁
              Solmaz oglanlar gec gelir derler belki ondandir. Kacinci haftadasiniz siz?
              Rabia06 sakın sakın yapmayın gercekten cok yiprandim. Her sancıda tetikte bekledim. Siz hep en son ihtimali düşünün gelecek diye.
                Deletedmom277 evet pazartesiye kadar bekleyecegiz. Geldi geldi. Gelmedi suni sancı. :) nasil olacak onun stresi de ayrı
                Figennn sizi hatirladim 37. Haftada konusmustuk taa 😁 sizde mi doğuramadınız. Masallahımiz var
                  CansuCaTurkmen oda ayrı bir stres. Kanalda ama çıkmıyor 😁😁😁 buarada soyle okumustum bir sitede, bebek kanalda iken kasilma hissederseniz hafif ıkınmak açılmayı ilerletiyormuş. Bir araştırın isterseniz 🤷‍♀️
                    Miraela ahhh yediğim hurmalar beni tırmalar resmen 😂😂😂 yokk yok ıkınma filanda işe yaramıyor bekleyecek günü varsa bekliyor gerçekten 🤷🏻‍♀️😬