Miraela benim 38+5gunlükken bıranda belime agrı girmişti simdi 3.ye hamileyim az mi hareket ediyon gün ıcınde
    Rabia06 aynen öyle ama yinede dedigim gibi belli olmaz. Benden sonra hamile kalan tüm arkadaşlarım dogurdu mesela 😁😁
      Figennn ahh ahh. Valla resmen mart olduk. 1 martta bitti. Yarına allah kerim. Dogurursaniz birsey olursa yazın bana. 😁
        Miraela ayy inşAllah doğururuz da güzel güzel doğum hikayeleri yazarız ☺️ Ben her akşam doğuruyorum sanıyorum ama bakalım 😂🤦🏻‍♀️
        Varol valla cok hareket ediyorum evde zaten bir cocuk peşindeyim hep. Doktor senin rahim yapin boyle demekki gününü doldurmayi bekliyor dedi.
        Miraela benim yalancı sancılarım bile düzenli 🤦🏻‍♀️ Her akşam 9 da başlıyor 12 ye kadar düzenli aralıklarla diyorum kesin şimdi geliyo filan bi heyecanlanıyorum 😂😂 sonra bi güzel uyuyorum üzerine 😬
          Miraela demi öyle oluyo acaba biz cok kafaya takyz diyemi gelmiyolar inat edip 🤔
            Miraela
            Yazıcam kuzum snde yaz☺️ Ama hiç daha doğurucakmışım gibi hissetmiyorum😂 diyorlar ya hissediyolarmış doğuracağını yok o his daha🤣
              Rabia06 yok ya son haftalar herkes yasiyor bunu kiminle konuştuysam. Ama iste beklememek daha iyi.