Miraela benim yalancı sancılarım bile düzenli 🤦🏻‍♀️ Her akşam 9 da başlıyor 12 ye kadar düzenli aralıklarla diyorum kesin şimdi geliyo filan bi heyecanlanıyorum 😂😂 sonra bi güzel uyuyorum üzerine 😬
    Miraela demi öyle oluyo acaba biz cok kafaya takyz diyemi gelmiyolar inat edip 🤔
      Miraela
      Yazıcam kuzum snde yaz☺️ Ama hiç daha doğurucakmışım gibi hissetmiyorum😂 diyorlar ya hissediyolarmış doğuracağını yok o his daha🤣
        Rabia06 yok ya son haftalar herkes yasiyor bunu kiminle konuştuysam. Ama iste beklememek daha iyi.
          Miraela aynen evde doğurucaz bu gidişle sancıları umursamayıp 😂😂 nstde çıkıyomu peki sancıların ?
            SevgibiR 😂😂😂 ayy Allah yardımcımız olsun gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık 😂😂😂 bende maydanoz deniyordum o zamanlarda maydanoz mu denesem 🤦🏻‍♀️ Hurma bi işe yaramadı 3-5-7 şeklinde yiyordum bende ama 🙊
              Miraela benim oglanda gelmiyor 40+3 ne agri ne sancı yatiyo öyle 😂😂 her an he geldi diye düşünüyorum ama yok
              Bende 39+5 günlük hamileyim. Pazartesne kadar doğmazsa suni yada sezeryanla bebeği Alıcak doktorum. Muaneye göre karar vericek.