Tenzile resmen ayni gun ayni hafta. :))) ben simdi cikicam tabana kuvvet yürüyüş yapacağım allahim insallah sabaha kadar saglikla gelir. Insan dogurmak icin bu kadar mi hevesli olur 😁
    SevgibiR canim her hafta gidiyorum. Pazartesiye kadar süre verdi doktorum. Yarin da nstye cagirdi. Pazartesiye kadar gelmezse, suniyi basacak valla. Oy oy oy. O vermezse ben istiycem. 😁
    Solmaz oglanlar gec gelir derler belki ondandir. Kacinci haftadasiniz siz?
    Rabia06 sakın sakın yapmayın gercekten cok yiprandim. Her sancıda tetikte bekledim. Siz hep en son ihtimali düşünün gelecek diye.
      Deletedmom277 evet pazartesiye kadar bekleyecegiz. Geldi geldi. Gelmedi suni sancı. :) nasil olacak onun stresi de ayrı
      Figennn sizi hatirladim 37. Haftada konusmustuk taa 😁 sizde mi doğuramadınız. Masallahımiz var
        CansuCaTurkmen oda ayrı bir stres. Kanalda ama çıkmıyor 😁😁😁 buarada soyle okumustum bir sitede, bebek kanalda iken kasilma hissederseniz hafif ıkınmak açılmayı ilerletiyormuş. Bir araştırın isterseniz 🤷‍♀️
          Miraela ahhh yediğim hurmalar beni tırmalar resmen 😂😂😂 yokk yok ıkınma filanda işe yaramıyor bekleyecek günü varsa bekliyor gerçekten 🤷🏻‍♀️😬
            Miraela benim 38+5gunlükken bıranda belime agrı girmişti simdi 3.ye hamileyim az mi hareket ediyon gün ıcınde
              Rabia06 aynen öyle ama yinede dedigim gibi belli olmaz. Benden sonra hamile kalan tüm arkadaşlarım dogurdu mesela 😁😁
                Figennn ahh ahh. Valla resmen mart olduk. 1 martta bitti. Yarına allah kerim. Dogurursaniz birsey olursa yazın bana. 😁
                  Miraela ayy inşAllah doğururuz da güzel güzel doğum hikayeleri yazarız ☺️ Ben her akşam doğuruyorum sanıyorum ama bakalım 😂🤦🏻‍♀️
                  Varol valla cok hareket ediyorum evde zaten bir cocuk peşindeyim hep. Doktor senin rahim yapin boyle demekki gününü doldurmayi bekliyor dedi.