Memmedova ay evet aynıydı :)) bizede sürpriz oldu doğum :) 3.180 doğdu yanaklı ama küçücük bir görsen :)
    Aselnaz33 gözünüz aydın❤️ Dikiş yerin mi ağrıyor genel vücut ağrın mı var? birde kan çıksın diye bastırıyorlardı öyle birsey yaptılar mı?
    Aselnaz33 gözünüz aydın❤️ Dikiş yerin mi ağrıyor genel vücut ağrın mı var? birde kan çıksın diye bastırıyorlardı öyle birsey yaptılar mı?
      @Aselnaz33#381452 yaaa bizim kız aylardırdogum pozisyonunda idi Cumartesi günü döneceği tuttu sıpanın😒😂 bakalım sonrasında ağrın sancın oldu mu cok bir de eğilip kalkabildin mi ? Depend kullanmadın mı gereksiz yazmışsın ama
        Aselnaz33 yaaa 😍😍 ikinizi de cok öpüyorum insallah güzel geçer bi an önce ayaklanırsın kuzum 🙏🏻 Sağlıkla büyüsün bal kız 🍯🍯
        Aselnaz33 rabbım analı babalı büyütsün bol bol yürüyün rezene cayı ıcın gazınızı çıkartmaya çalışın ayaklarınızı arkaya ata ata yürüyün kan dolaşımı ıcın ıyı gaz cıkmaSa omuzlarınıza kadar vurur hayırlı olsun rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın sıze 🥰
        Aselnaz33 ağrılarını hissetmeye başladığında ağrı kesici yapildimi yani o ağrı kesiciler etkilimi bende sezeryan olucamda 10 günüm var çok korkuyorum. 😔
        Esmalemdar bir şey sorucam ama tek senle alakali degil cok gordum burda dogum yapana gecmiş olsun diyorlar neden ki?anlamiyorum hastalikmi bu dogum yoksa hastalikla alakali emeliyatmi ne ki ?Hamile kalip Dogum yapmagi ne cok kadinlarimiz istiyor o heyecani yaşamagi hayal ediyo bundan elave de bebegine kovuşuyosun dogum yapinca gecmislik bi durum yok ki🙄