Aselnaz33 gecmıs olsun guzelım hayırlı olsun yası uzun olsun ınsallah 😘😍💖🌷
Doğurdum 🥰
Aselnaz33 gözünüz aydın❤️ Dikiş yerin mi ağrıyor genel vücut ağrın mı var? birde kan çıksın diye bastırıyorlardı öyle birsey yaptılar mı?
Aselnaz33 gözünüz aydın❤️ Dikiş yerin mi ağrıyor genel vücut ağrın mı var? birde kan çıksın diye bastırıyorlardı öyle birsey yaptılar mı?
@Aselnaz33#381452 yaaa bizim kız aylardırdogum pozisyonunda idi Cumartesi günü döneceği tuttu sıpanın😒😂 bakalım sonrasında ağrın sancın oldu mu cok bir de eğilip kalkabildin mi ? Depend kullanmadın mı gereksiz yazmışsın ama
Aselnaz33 maşallah bizim yerimizede öp kokla darisi basimiza ama sezeryan degil normal istiyorum ben❤️😍
tazecikanneee zaten hastanede bez koyuyorlar .. o yüzden yanına alma gereksiz birazdan yürücem bakalım :) ağrım var açıkcası
Msdenizkky evet bastılardılar ama amelşyat esnasında :) onun dışında kesik yeri ağrıyor
Aselnaz33 büyük geçmiş olsun canım gözün aydın 🙏 Allah analı babalı büyütsün inşaAllah
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 😊
Aselnaz33 benim odaya aldıklarında bastırmıslardı gelip gidip nerdeyse tüm gün ondan cok korkuyorum sımdı
Aselnaz33 ay inşallah güzel geçer dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻 Mis kokulu bal kızı da kokla benim yerime cennet kokar bal kokar o şimdi 🥰🥰🥰🙊🙊🙊
Msdenizkky yo bende olmadı
tazecikanneee evet kokusu farklı 🥰
Aselnaz33 yaaa 😍😍 ikinizi de cok öpüyorum insallah güzel geçer bi an önce ayaklanırsın kuzum 🙏🏻 Sağlıkla büyüsün bal kız 🍯🍯
Aselnaz33 rabbım analı babalı büyütsün bol bol yürüyün rezene cayı ıcın gazınızı çıkartmaya çalışın ayaklarınızı arkaya ata ata yürüyün kan dolaşımı ıcın ıyı gaz cıkmaSa omuzlarınıza kadar vurur hayırlı olsun rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın sıze 🥰
Aselnaz33 ağrılarını hissetmeye başladığında ağrı kesici yapildimi yani o ağrı kesiciler etkilimi bende sezeryan olucamda 10 günüm var çok korkuyorum. 😔
Esmalemdar bir şey sorucam ama tek senle alakali degil cok gordum burda dogum yapana gecmiş olsun diyorlar neden ki?anlamiyorum hastalikmi bu dogum yoksa hastalikla alakali emeliyatmi ne ki ?Hamile kalip Dogum yapmagi ne cok kadinlarimiz istiyor o heyecani yaşamagi hayal ediyo bundan elave de bebegine kovuşuyosun dogum yapinca gecmislik bi durum yok ki🙄
Aselnaz33 Ayy Maşallah 🤗 Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın 😘