Aselnaz33 ay canım çok şükür doğurdun postlarda görüyordum seni son 12 günüm falan diye mutlu oldum dogurdum yazınca Rabbim uzun ömür versin inşallah 😍
Aselnaz33 Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inşallah kız sakinleştirici istemedin mi başta ben dicem vursunlar bana😂😇
    Aselnaz33 hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün bebişi❤️🙏🏽Hastane çantanizda neyi iyi ki koymuşum dediniz? Yada olmasaydıda olurmuş dedikleriniz☺️? Teşk❣️😘
      İnaniyomusun bugun seni aradi hep gozum 28, i sezeryani olucakti nasil durumu diye dusunuyordum megerse dogurmuş🤗Allah anali babali saglikla buyutsun gozunuz aydin...benim en cok merak ettiyim soru ultrasondaki kilosuyla dogumdaki kilosu uygun ayni oldumu?
        Aselnaz33 Allah sizlere bağışladın vatana millete hayırlı bi evlat olur inşallah 😍
        Aselnaz33 gözün aydın canm 🥰🙏🏻 Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻💕
        asilsmom depend,lohusa pedi,emzirme sütyeni gereksiz.. elbisemi iyi ki koymuşum çok rahatım bide bebeğe rahat kıyafet ve bez iyi ki koymuşum gerisi boş inanın
        Aselnaz33 varsa nasıl panik yaptın madem o bile yetmez bana sersem yapcak beni öyle istiyorum😂
        Aselnaz33 Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah ☺️ Rabbim bize de kolay doğum nasip etsin 😊 Göğsün yara oldu mu ?
          Aselnaz33 benım de olacagım sanırım o😢😢her sey yolunda degıl mı suan??bebeğin saglıklı sen öylee çok sukur🙏🏿🙏🏿🙏🏿Darısı başımıza 🙏🏿
            Aselnaz33 ay biz seninle aynıydık canım ☺️😘 rabbim bagıslasın , kötüülüklerden korusunnnn.. bizde asel koyacağız 🌸 37+0 oldum şimdi ama çantamı hazırlamadm daha 😂 yarın beni bekliyor..