Aselnaz33 canım cok gecmıs olsun saglıkla buyut ınsallah sen kurtuldun darısı basımaaa ıcerde col heyecan oluyor mu pekı??
Doğurdum 🥰
İnaniyomusun bugun seni aradi hep gozum 28, i sezeryani olucakti nasil durumu diye dusunuyordum megerse dogurmuş🤗Allah anali babali saglikla buyutsun gozunuz aydin...benim en cok merak ettiyim soru ultrasondaki kilosuyla dogumdaki kilosu uygun ayni oldumu?
Aselnaz33 Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah ☺️ Rabbim bize de kolay doğum nasip etsin 😊 Göğsün yara oldu mu ?
Aselnaz33 benım de olacagım sanırım o😢😢her sey yolunda degıl mı suan??bebeğin saglıklı sen öylee çok sukur🙏🏿🙏🏿🙏🏿Darısı başımıza 🙏🏿
Refleksle elini karnına götürmesin diye sanırım..
Aselnaz33 ya kuzum gözün aydın belki bende sezeryan olacağım epidural istiyorum haraketleri çekiştirmeleri hissediyorsun ama acı hiç var mıydı? Bu arada sağlıkla büyüt insallah 😍😍😍
MasaaL müdahale eden bazı hastalar oluyor maalesef ya da etmeye çalışan ameliyathane de her yer steril doktor ve hemşireler steril eldiven giyiyor mesela ve dokunduğumuz yere cok dikkat etmek zorundayız o yüzden de anneyi masaya birazcık bağlıyoruz 🤭
Aselnaz33 allah analı babalı büyütsün sağlıkla
tazecikanneee valla hissediyorsun ellediklerini felan sadece baskıda ağrıdı biraz onun dışında oldu bitti zaten :)