Aysel4497 Aselnaz33 canım cok gecmıs olsun saglıkla buyut ınsallah sen kurtuldun darısı basımaaa ıcerde col heyecan oluyor mu pekı??
Memmedova İnaniyomusun bugun seni aradi hep gozum 28, i sezeryani olucakti nasil durumu diye dusunuyordum megerse dogurmuş🤗Allah anali babali saglikla buyutsun gozunuz aydin...benim en cok merak ettiyim soru ultrasondaki kilosuyla dogumdaki kilosu uygun ayni oldumu?
Aselnaz33 Memmedova ay evet aynıydı :)) bizede sürpriz oldu doğum :) 3.180 doğdu yanaklı ama küçücük bir görsen :)
Aysel4497 Aselnaz33 benım de olacagım sanırım o😢😢her sey yolunda degıl mı suan??bebeğin saglıklı sen öylee çok sukur🙏🏿🙏🏿🙏🏿Darısı başımıza 🙏🏿
GizemKaan Aselnaz33 gözün aydın canm 🥰🙏🏻 Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻💕
Aselnaz33 asilsmom depend,lohusa pedi,emzirme sütyeni gereksiz.. elbisemi iyi ki koymuşum çok rahatım bide bebeğe rahat kıyafet ve bez iyi ki koymuşum gerisi boş inanın
Irmakdkm Aselnaz33 varsa nasıl panik yaptın madem o bile yetmez bana sersem yapcak beni öyle istiyorum😂
YagmurDaskn Aselnaz33 Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah ☺️ Rabbim bize de kolay doğum nasip etsin 😊 Göğsün yara oldu mu ?
MasaaL Aselnaz33 ay biz seninle aynıydık canım ☺️😘 rabbim bagıslasın , kötüülüklerden korusunnnn.. bizde asel koyacağız 🌸 37+0 oldum şimdi ama çantamı hazırlamadm daha 😂 yarın beni bekliyor..
tazecikanneee MasaaL müdahale eden bazı hastalar oluyor maalesef ya da etmeye çalışan ameliyathane de her yer steril doktor ve hemşireler steril eldiven giyiyor mesela ve dokunduğumuz yere cok dikkat etmek zorundayız o yüzden de anneyi masaya birazcık bağlıyoruz 🤭
tazecikanneee Aselnaz33 ya kuzum gözün aydın belki bende sezeryan olacağım epidural istiyorum haraketleri çekiştirmeleri hissediyorsun ama acı hiç var mıydı? Bu arada sağlıkla büyüt insallah 😍😍😍
Aselnaz33 tazecikanneee valla hissediyorsun ellediklerini felan sadece baskıda ağrıdı biraz onun dışında oldu bitti zaten :)