Aselnaz33 allah analı babalı büyütsün sağlıkla
Doğurdum 🥰
tazecikanneee valla hissediyorsun ellediklerini felan sadece baskıda ağrıdı biraz onun dışında oldu bitti zaten :)
Aselnaz33 gecmıs olsun guzelım hayırlı olsun yası uzun olsun ınsallah 😘😍💖🌷
Aselnaz33 gözünüz aydın❤️ Dikiş yerin mi ağrıyor genel vücut ağrın mı var? birde kan çıksın diye bastırıyorlardı öyle birsey yaptılar mı?
Aselnaz33 gözünüz aydın❤️ Dikiş yerin mi ağrıyor genel vücut ağrın mı var? birde kan çıksın diye bastırıyorlardı öyle birsey yaptılar mı?
@Aselnaz33#381452 yaaa bizim kız aylardırdogum pozisyonunda idi Cumartesi günü döneceği tuttu sıpanın😒😂 bakalım sonrasında ağrın sancın oldu mu cok bir de eğilip kalkabildin mi ? Depend kullanmadın mı gereksiz yazmışsın ama
Aselnaz33 maşallah bizim yerimizede öp kokla darisi basimiza ama sezeryan degil normal istiyorum ben❤️😍
tazecikanneee zaten hastanede bez koyuyorlar .. o yüzden yanına alma gereksiz birazdan yürücem bakalım :) ağrım var açıkcası
Msdenizkky evet bastılardılar ama amelşyat esnasında :) onun dışında kesik yeri ağrıyor
Aselnaz33 büyük geçmiş olsun canım gözün aydın 🙏 Allah analı babalı büyütsün inşaAllah
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 😊
Aselnaz33 benim odaya aldıklarında bastırmıslardı gelip gidip nerdeyse tüm gün ondan cok korkuyorum sımdı
Aselnaz33 ay inşallah güzel geçer dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻 Mis kokulu bal kızı da kokla benim yerime cennet kokar bal kokar o şimdi 🥰🥰🥰🙊🙊🙊
Msdenizkky yo bende olmadı
tazecikanneee evet kokusu farklı 🥰