Normalde 28 şubatta istediğimiz sezeryan bugün kontrolde suyumun azaldığını gördük ulturasyonda.. doktor bugün sezeryana alalım dedi bende kabul ettim :) eve gittim duş aldım son hazırlıkları yaptım eşim o sırada odayı süsletti,fotoğrafcıları ayarladı .. 2 gibi hastaneye geldim serum bağladılar bi kaç soru sordular ameliyat kıyafeti giyindim 17.15 gibi ameliyata aldılar epidural oldum iğne çok acıtmadı zaten hemen uyuştu sonra sondamı taktılar.. uzandırdılar iki elimi bağladılar başlıyoruz dedi elleri hissediyordum dedim hissediyorum felan panik oldum 17.37de bi ses ıngaaaa :)) hemen giydirdiler öptüm kokladım bende 18.10da çıktım odaya geldim 4 saat sonra ağrım başladı ağrı kesici vuruldum tek sıkıntım bebeğim daha alışamadı göğüs yapıma inş alışır onun dışında karnım çok ağrıyor hatta ağladım ağrıdan .. şuan aselim yanımda 37+6da doğdu 3.180 gr 50 cm🥰
    Aselnaz33 gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün 🙏🏼💗 bende belden uyuşturmalı düşünüyorum ama paniklerm diye korkuyorm sakinleştirici falan yaptılarmı
      Hayırlı evlat olsun inşaallah gözünüz aydın💗
      Aselnaz33 Allah anali babali buyutsun minnosu😊 bisey sorcam senin sigara ictigini hatırlıyorum bir sorun oldu mu Asel de
        Aselnaz33 ay canım çok şükür doğurdun postlarda görüyordum seni son 12 günüm falan diye mutlu oldum dogurdum yazınca Rabbim uzun ömür versin inşallah 😍
        Aselnaz33 Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inşallah kız sakinleştirici istemedin mi başta ben dicem vursunlar bana😂😇
          Aselnaz33 hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün bebişi❤️🙏🏽Hastane çantanizda neyi iyi ki koymuşum dediniz? Yada olmasaydıda olurmuş dedikleriniz☺️? Teşk❣️😘