Doğurdum 🥰
Aselnaz33 aynı şeyleri yaşamışız bir kaç saat ara ile bende zorunlu sezeryan oldum. Ameliyattan sonra agrılarım yüzünden varya krize girdim çok canım yandı karnımın ağrısından yatağa yatamıyorum sandalyeye oturdum yemin ederim dayanılacak bir acı değil sonra Dan Ağrı kesici yaptılar da biraz rahatladım şimdi gene aynı başladı Bebiş karşımda uyuyor bende onu izliyorum resmen o emince agrım kesiliyor ❤️
Aselnaz33 o da yakın zamanda gececktır canım ınsallah🙏🏿
Aselnaz33 canımmm gözün Aydin allah analı babalı büyütsün gördüm ben prensesi seni odasi da çok güzel maşşallah size 🧿🧿🧿nasıl geçti hastane den memnunmusun hemşirelerden peki
tugcesakir33 evt evt çok iyi 🙏🏻 Bi sıkıntı yok :)
tugcesakir33 inta adın ne
Aselnaz33 Allah analı babalı büyütsün. Geçmiş olsun.
Aselnaz33 cok tsk ederım benım kızım cok zayıfdogdu şimdi yine hamileyim sezeryan olucam icin kilolu olsun isdıiyorum
Aselnaz33 Allah analı babalı büyütsün inşallah 💜
14 gün sonra
Babyone1 Merhaba öncelikle bebeğinizi kucağınıza almışsınız gözünüz aydın güzel sağlıklı ömürleri olsun... Bende Gülçin Hanım’a gidiyorum. Dr.umdan memnunum ancak Tınaztepede sezaryen yapanların doğumdan sonra cok ağrı çektiğini duyuyorum anestezi ile ilgili olabilir dedi bir arkadaşımda çok kaygılıyım.Zaten korku da var malum.Sizin doğum yaptıktan ne kadar zaman sonra ağrılarınız azaldı?
11 gün sonra
Hayirli olsun allah anali babali buyutsun😚😍darisi başımıza iyiki hastaneye götürdüm dediklerin neler fazla şeylerle çantayi doldurmak istemiyorum da