Kızlarr nasıl besleniyosunuz???
OgretmenEva aman Allahım bunları nasıl yiyorsun öaşallah iştahsızım ben yaa
OgretmenEva Valla helal olsun çok düzgün besleniyorsun
Ayazayaz Sen kötü besleniyorsan ben nerelere gidem 😂
YagmurDaskn sen nasıl besleniyorsun ki 🙈🙈
DlstM Saat 1-2 gibi uyanıyorum tost yiyorum çay içiyorum. Akşam 5-6 ya kadar sadece bi iki bardak su içiyorum. Yemekte et asla yiyemiyorum etten tiksiniyorum tavuktan ve balıktan. Akşam Sebze yiyorum patates filan. Yanına pilav bulgur makarna ne iyi giderse. Sonra çay içiyorum ve yatıyorum 😂 aşırı sağlıksız besleniyorum ama ne yapayım başka bir şey yiyemiyorum midem bulanıyor.
Ayazayaz Bi aşağıya yazdıydım şimdi üşendim tekrar yazmaya 😂
YagmurDaskn okudum şimdi malesef bende ilk gebeliğimde senin gibi beslendim ozman çok problemli bir dönem de geçiriyorduk bide ben 4 ay hiçbir şey yemiyorum hamileliklerimde aynen hiçbir et türü yiemezdim evde yemek yiemezdim 😔 çok şükür bunda 1 ay oldu düzeldim 🙏 ama ilk çocuğumda okadar sağlıksız beslenmeye 3.300 gram doğdu 5,5 yaşında çokta sağlık lı bu hamileliğimde hep diğer oğlumu düşmüyorum o kötü beslenmeme nasıl 3.300 oldu diyorum
YagmurDaskn bide ben 2 saat bişey atmazsam azıma bayılacak gibi oluyorum vE midem bulanıyor
Birebir bende 7 haftadayım ama soganlı yemeklerı hiç yıyemıyorum ıcım kalkıyo hemen kusmuyorım ama ıcım kalkıyo