Bn biraz geç kalkıyorum 12 gibi haliyle geç kahvaltı etmiş oluyorum ve gün içinde de çok az öğün yiyebiliyorum bu durum zararlı olur mu nasıl çözücem öneriler var mıı???
Kızlarr nasıl besleniyosunuz???
DlstM sabah kahvaltıdan önce bir bardak ballı cevizli muzlu süt içiyorum 1 saat sonra kahvaltımı yapıyorum her sabah mutlaka 2 tavuk 1 bıldırcın yumurtası kaşar ve beyaz peynirle siyah ve yeşil zeytin yanına roka ve avokado yiyorum. Öğlen yemek yemiyorum onun yerine bir bardak sütle ceviz badem ve elma yiyorum akşamları da haftada bir et köfte balık bakliyat olacak şekilde normal öğün yiyorum akşam yemeklerinde olmazsa olmazım mevsim salata ve kefir. İtiraf edeyim yemeyi çok seviyorum ve yerken mutlu oluyorum 😍
OgretmenEva oh ohh maşAllah valla süper besleniyosun keşke bnde böyle alışkanlıklar edinsem yapamıyoeum ya ne biliyim üşeniyorum erken kalkamıyorum ☹️
Yani iyi beslenemediğimi düşünüyorum
DlstM bende sen gibiyim
OgretmenEva bebisin kilosu cok iyi o zaman.hemde cok saglikliii🙊❤️
Yani ne yesem bilmyrm şaşırdım bnde
OgretmenEva tavuk ve bıldırcın yumurtasını beraber yemek sakıncalıdır diye biliyorum biaraştırın isterseniz.ben bir hafta birini bir hafta birini tüketmeyi tercih ediyorum
Geç uyanıyorum 11 gibi kahvaltı yapıyorum peynir yumurta zeytin tereyağ bal vE tahin pekmez kahvaltıda var kahvaltıdan sonra gün içerisinde 1 tabak dolusu yoğurt vE çiğ sebze yiyorum 2 bardak süt sütü genelde 1 bardağını mısırgevreğinde tüketiyorum biraz ceviz fındık kuruüzüm kurultayısın veya incir yiyorum sonrası akşam yemeği genelde haftanın 5 günü etli ve sebzeli yemek tercih ediyorum akşam 9 gibi meyve yiyorum saat 10,11 gibide maden suyu iyimi besleniyorum bilmiyorum bana yine kötü besleniyormuş gibi geliyor
Süt içiyim diyrm kutu sütler bnce faydadı yok içesim gelmiyor yani ne biliyim arada bi tahinpekmez yiyorum fındık düzenli değil ama haftada en az üç gün yumurta yemeye çalışıyorum
Ben sabahları eşim işe gitmeden önce bir dilim ekmek yiyiyorum gönderdikten sonra uyuyorum.1-2 gibi kalkıyorum o zamanda yine hafif bir şekilde kahvaltı yapıyorum.Domates peynir vs.Akşam yemeğine kadar acıkmamış oluyorum zaten.6 gibi yemek yiyiyorum yemekten sonra kesinlikte birdaha sofra kurmuyoruz.Çok acıkırsam meyve ve süt ile geçiştiriyorum ☺️