DlstM neden anlamıyorum kortizondan olabilir benmki ama çok az mg alıyorum ilk aylar kusanlar bnm aldıgım kadar kilo verdi
DlstM sabah iki yumurtayla kıvırcıkla salata yaptım iki dilim tam bugday ekmeğiyle onu yedim arada iki hurma sütlü türk kahvesi akşamda bi kase pırasa ve biraz tavuk sote bu kadar yediğim ya 700 kalori bile yapmıyo
    Sabah ben de gec kalkiyorum 11 12 gibi. Kahvaltiyi severim elimden geldigi kadar cesitli hazirlarim ama sekerim oldugu icin bal pekmez falan yiyemiyorum. Bazen sut bazen cay iciyorum. Zeytin, domates, maydanoz, yumurta, peynir cesitleri, kaymak kuruyemis yiyorum. Oglenleri genelde ton balik sandvic veya tahil gevregi meyve bu tarz seyler yiyorum. Aksam yemegi normal sebze veya et yemekleri ve bir kase yogurt mutlaka. Beyaz ekmek yemiyorum. Devaminda kuruyemis meyve gunu tamamliyorum. Bol bol su iciyorum. Bazen detoks sulari.
    bence cok fazla abartorsunuz..saat 9 gibi kahvaltınızı yapın ara öğün meyvebdem vs yiyin saat 12 1 gibi öğle yemeği saat 3.30 t gibi araöğün saat 6 gibi akşam yemeği..
    Reykzy hurma zararlı canım açılma ve sanci yapıyor doğuma yakın zamanlarda yiyebilirsin
      Findk9227 duydumda ihtimal vermemiştim ya bide büyük kudüs hurması yiyorum azda diil :)
      DlstM öküz gibi, yarın yokmuş gibi🤦🏻‍♀️
        Shrydn öküz de demeyelim de😂😂ama öyle yatıyozz hakkımzda bi yerde
          Reykzy 😂😂😂🎊🎉🎊🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉konfeti olsun istediğin cnmm ya
            DlstM hahahah valla çok keyifsizdim keyfim yerine geldi 😘
              Reykzy 😂😂😘sevindim cnmm keyifsiz olma be bnmde oluyo gerçi arada aman napcn idare ediyox işte👀