DlstM Keşke benim de 12 gibi kalkma şansım olsa ☺️ Ben sabah 7 de kalkıyorum. Güne içerisine 3-5 damla limon sıktığım oda sıcaklığında su ile başlıyorum.
8:15 gibi iş yerinde kahvaltıya başlıyorum. Kahvaltımda muhakkak yeşil ya da kırmızı biber ( c vitamini ) , peynir ( kalsiyum ) , iyi pişmiş yumurta ( protein ) , ceviz ( folik asit ) tüketmeye dikkat ediyorum. Saat 10:30 - 11:00 gibi 2-3 adet kuru kayısı, 5-6 adet badem yiyorum. 12:30 da öğle yemeğinde genellikle sebze yemeği ya da bakliyat tercih ediyorum. Kesinlikle pilav ya da makarna almıyorum. İkinci ara öğünde akşam yemeğine kadar tok tutması için saat 15:00 civarı bir adet muz yiyorum. Akşam yemeğim de işten geliş saatimiz nedeniyle saat 19:30 -20:00 arası oluyor. Haftada 2 ya da 3 gün fırında beyaz etli balık ( levrek, çupra, minekop ) ya da norveç somonu, yağsız tavada kırmızı et yanına bol limonlu salata tüketiyorum. Yemekten sonra sadece çok canım isterse 1 bardak çay içiyorum. Yemeklere kesinlikle tuz eklemiyorum ki doktorumun en çok uzak durmamı istediği şeydir. Nedeni de hepinizin bildiği gibi vücudumuz hamilelikte ödeme ekstra yatkın olması nedeniyle ödeme neden olması. Ayrıca günde 2 litre su içiyorum hamilelik öncesi günde 2 bardak anca içerdim 😬
12 de kalkan biri olarak 12:30 gibi kahvaltı etsen, 15:00 gibi öğle, 17:00 de ara öğün, 19:00-19:30 gibi akşam yemeği yesen aslında düzensiz beslenmiş olmazsın bence.