Kızlarr nasıl besleniyosunuz???
Deletedmom133 hımm😃
OgretmenEva kaç kilo aldınız
DlstM yok ya bana bi yan etkisi olmadiki.nesi zararliymis acaba🧐
Sadece koyu icme
Ben 37 haftaligim canim .37_+1
Sadece koyu icme
Ben 37 haftaligim canim .37_+1
İşte demir eksikliği gibi heralde bide ilk haftalarda gebeşiğin zararlıymış galiba
DlstM benim bebisin kilosu gayet iyi oldgnu soyledi doktorumuz 20 haftaligz kilosu 300 kusur dendi ama kendimi bende cok sagliksiz besleniyomus surekli ac kaliyomus gbi hissediyorum gecen 1 hafta ac yasadm desem yeridir 2 gundur yiyorum dogru duzgun bugun sabah kahvaltidada yumurta kasar portakal cviz peynir tukettim hep bole devam edersem ne ala 😊😊
Baby_is_loading Aşırı siyah çay içimi, gıdalarda bulunan faydalı maddelerin vücut tarafından emilimini ve kullanımını azaltır. Bu nedenle abartmamak kaydıyla siyah çay günde 2-3 çay bardağı tüketilebilir. Çayı açık ve limonlu olarak, yemeklerden 1 saat sonra içmeniz kansızlık yapmaması açısından faydalı olacaktır.Şeker yerine bal ilave etmek, bitki çaylarında toplam antioksidan kapasitesini artırır.Bitki çayları ışıkta bozulacağından karanlık yerde saklanmalıdır.
Deletedmom133 bilgilendirci olmuş teşekkürlerrr
Reykzy 36. Haftadayız 10 kilo aldım.
Yaz meyvelernii özlediimmm yaa
Olmayan hala çıkmamışlarda var dört gözle bekliyorum hale de sordu eşim ama yok bazıalrı😟😟☹️
DlstM 😁 rica ederim
OgretmenEva bende çok sağlıklı besleniyorum bu kadar yemiyorum bile ama 27. Haftada 8 kilo aldım yürüyüş yapmama ragmen
Deletedmom133 tesekkurler
Bunlarin hepsini biliyorum zaten cayida cok acik iciyorum .sadece fazla tuketiyorum💋
Bunlarin hepsini biliyorum zaten cayida cok acik iciyorum .sadece fazla tuketiyorum💋
OgretmenEva masllahh sizin yediginzn yarsini yemiyom ben