DlstM amin 🙏 allah hepimizin içine ferahlık versin hep öğlendeyse ediyorum ben
    OgretmenEva gerçekten sizi tebrik ediyorum. Ben her gün 1 adet yesem 2.hafta hiç yemiyorum sonra ne zaman isterse yiyebiliyordunuz.çok çabuk bıkıyorum.
    melek013 markettekiler katkılı içmesek bence daha faydalı , diğer sütü güzel kaynatmak gerekiyor en sağlıklısı inek sütü ve evde yapılan yoğurt. Ben gittiğim doktorlara sordum en sağlıklısı inek sütü dediler , en azından katkı yok , kafan rahat 👍
    Betttt bu son aylarda gelen çikolata aşermesi birtek bende mi var diye düşünüyodum , asla bıkmıyorum sürekli canım istiyor 🤷😬
      OgretmenEva maşallah valla kaç kilo aldınız ama ben işte biraz karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum ama protein yemeğe özen gösteriyorum
      Gull9186 magnezyum açısından faydalı aslında , diğer meyveli olanlar daha zararlı katkılı olduğundan. Sade içiyorum bende , bacak ağrılarım hafifliyor.
      Birebir ilk haftalarimda ben de oyleydim yemek yiyebildigime şükreder durumdaydim hatta sabahları sadece hazır poğaça veya börek yiyerek beslendim bir buçuk ay boyunca çok şükür sonra bulantilarim geçti ve yediklerime dikkat ediyorum artık bebeğimin durumu da gayet iyi şükür
      Gull9186 ben de hep sade maden suyu yararlı diye okudum mineral açısından.her gün bir tane içiyorum mideme de iyi geliyor yemeklerden sonra
      DlstM evet zararlı Demir eksikliği yapıyor çay vE yediğim peynirin tereyağında vitaminini öldürdüğüni düşünüyorum