Kızlarr nasıl besleniyosunuz???
Ben sabahları eşim işe gitmeden önce bir dilim ekmek yiyiyorum gönderdikten sonra uyuyorum.1-2 gibi kalkıyorum o zamanda yine hafif bir şekilde kahvaltı yapıyorum.Domates peynir vs.Akşam yemeğine kadar acıkmamış oluyorum zaten.6 gibi yemek yiyiyorum yemekten sonra kesinlikte birdaha sofra kurmuyoruz.Çok acıkırsam meyve ve süt ile geçiştiriyorum ☺️
sütü nasıl içiyorsunuz kızlar marketteki kapalı sütler zararlı mı yoksa açık sütü mü kaynatıp içicez bu konuda doktorlar ne diyo herkafadan ses çıkıyo
Hanımlar size afiyetler olsun inşallah bende öyle olurum. 7+1 ama hala midem bulanıyor ve yiyemiyorum çok düzensiz beslenmek zorunda kalıyorum😔😔
DlstM yemek yemek alışkanlık sanırım hamilelik öncesinde de böyleydim 🤗
Baby_is_loading 34. Haftada 2500 gr 49 cm di doktorum haftasıyla uyumlu dedi kilosu değil sağlığı yerinde olsun düşüncesindeyim 💕
Civciv59 doktoruma sormuştum herhangi bir sakıncası yok demişti yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim 😊
OgretmenEva bnce de ya o bi alışkanlık öncesinden gelen bn ne biliyim öyle çok dikkat edemiyorum ama genel hatlarıyla kola vs sadece bir bardak içtm bu haftaya kadr fanta cola kadr zararlı değil sanırsammonu arada çok cnm çekiyo içiyorum peynir yumurta yemeye dikkat ediyrm hafta da bir gün sulu yemek pekmez o şekilde