Ayazayaz bnce çok iyi besleniyosun gerçektn devam et tabiki içine sinmeyen bişi olursa dr una sor ama sağlıklı bir besin tablosu bide pekmez çok faydalı bnde tüketiyorum arada
    DlstM erken kalkmana gerek yokki öğünlerini sağlam yap yeterli bide bazı şeyleri gözünün önünde tut ki yemeyi unutma mesela ben Çerez’i ve kuru meyveleri sürekli masanın üstünde tutuyorum yoksa dolaptan çıkarıp yeme gibi bir huyum yok
      Ayazayaz aynen üşenme huyum var ya kalk hazırla mesela salata aslında çok iyi ama üşeniyoruummmm ya ☹️☹️☹️
        DlstM sabah kahvaltıda çay içtiğim için onların yaramadığını düşünüyorum 💆🏻‍♀️ Ama napim 6 aylık olmuşum bulantımı hala çay kesiyor 🤷🏼‍♀️
          DlstM tamam bende üşeniyorum o yüzden salatalık veya havuç öyle ısıra ısıra yiyorum karnıbaharı bile çiğden kesip yıkayıp yiyorum 😂😂😂
            Ben sabahları eşim işe gitmeden önce bir dilim ekmek yiyiyorum gönderdikten sonra uyuyorum.1-2 gibi kalkıyorum o zamanda yine hafif bir şekilde kahvaltı yapıyorum.Domates peynir vs.Akşam yemeğine kadar acıkmamış oluyorum zaten.6 gibi yemek yiyiyorum yemekten sonra kesinlikte birdaha sofra kurmuyoruz.Çok acıkırsam meyve ve süt ile geçiştiriyorum ☺️
              sütü nasıl içiyorsunuz kızlar marketteki kapalı sütler zararlı mı yoksa açık sütü mü kaynatıp içicez bu konuda doktorlar ne diyo herkafadan ses çıkıyo
                Hanımlar size afiyetler olsun inşallah bende öyle olurum. 7+1 ama hala midem bulanıyor ve yiyemiyorum çok düzensiz beslenmek zorunda kalıyorum😔😔
                  melek013 aynen bn kutu sütün bi faydası olduğunu düşünmüyorum bu yüzdnde içmiyorum ama içmemizde lazm dr u bu konuda bişi aöyleyen varsa paylaşalım lütfen🙏🏻🙏🏻🥛🥛
                    DlstM ben uyamıylrum 3 bardak içiyorum çay içmeyince kahvaltı yapamıyorum bişey yiyemiyorum 😔
                      Birebir çok normal daha çok yeni hayırlı olsn cnm inşAllah Allah herkesin seninde bnmde tüm hamişlerin bebişini kucağına almayı nasip etsin öncelikle🙏🏻 Geçer zamanla ande biliyosundur 12. Haftaya kadr olabilir ama rahatlıcaksn zmnla
                        Civciv59 doktoruma sormuştum herhangi bir sakıncası yok demişti yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim 😊
                        DlstM aynen doktora nasıl süt içmemiz gerektiğini soran var mı
                          OgretmenEva bnce de ya o bi alışkanlık öncesinden gelen bn ne biliyim öyle çok dikkat edemiyorum ama genel hatlarıyla kola vs sadece bir bardak içtm bu haftaya kadr fanta cola kadr zararlı değil sanırsammonu arada çok cnm çekiyo içiyorum peynir yumurta yemeye dikkat ediyrm hafta da bir gün sulu yemek pekmez o şekilde